ZEISS Digital Enablement training
ZEISS TIL OPTIKERE

Gør din virksomhed synlig online.

Styrk din digitale markedføringsekspertise.

Digitale medier forandrer vores adfærd, og det berører dine kunder. For at potentielle kunder skal kunne finde dig og for at bevare kontakten med de eksisterende er digital synlighed i stigende grad væsentlig for dig som virksomhedsejer. Den er faktisk lige så væsentlig som dine kunders synsevner.

Vi hjælper dig med at blive digitalt synlig og med at sikre en problemfri kunderejse.

På vores kurser lærer du at blive klar til fremtiden og at opbygge og opretholde relationerne til dine kunder.

Centrale facts og tal der understreger, hvor vigtige digitale kanaler er

 • 7.9

  milliarder mennesker på denne planet1

 • 4.7

  milliarder brugere af sociale2

 • 63 %

  aktive internetbrugere3

 • 90 %

  af aktive internetbrugere anvender mobile enheder4

 • 81 %

  af kunderne foretager søgninger online5

Hvis du ikke er online, er du ikke synlig

Kunder lægger kun ikke mærke til butiksvinduer. De begynder som regel online for at få åbningstider eller tilgængelige mærker, inden de tager på indkøb, især når det gælder køb, der ikke gøres hver dag.

 • Alle de redskaber du behøver for at blive set.

  ZEISS Digital Marketing uddannelser fokuserer på digital viden på en pragmatisk måde. Vi vil omhandle de vigtigste redskaber du let og effektivt kan anvende i dit arbejde. Træningen er specifikt struktureret til at passe ind i din arbejdsrutine. Det er vores mål at gøre digitalisering så let og samtidig så virkningsfuld som muligt for dig.

 • Marketing i sociale medier

  Marketing i sociale medier

  Næsten 4 milliarder anvender sociale medier, som f.eks. Facebook, Instagram eller WhatsApp. De er effektive redskaber til at komme i kontakt med dine kunder, selv når de ikke aktivt søger på din virksomhed. Lær hvordan man kommunikerer med dem og hvordan man kommer ud til og tiltrækker nye kunder.

 • Website-optimering

  Gør dit website bedre, så kunderne let kan finde dig, når de søger på en løsning på et bestemt problem, produkt eller en bestemt tjeneste via Google Search. Lær at forbedre dit website's design med fængslende indhold, og hvordan man nyder fremme på Google Search ved hjælp af search engine optimisation (SEO).

 • ZEISS mærkeværktøj

  Brug ZEISS-værktøj, såsom MyVisionProfile, StoreLocator eller Appointment Scheduler, så kunderne let ledes i retning af dit butik. Lær at inkorporere disse værktøjer i dit website, til brug for når de søger på specifikke produkter eller tjenesteydelser.

 • Søgemarkedsføring

  Lær hvordan du bedst bliver fundet, når kunder omkring dig søger. Søg for at være repræsenteret på lokale opslagssteder, såsom Google Business Profile, og forstærk din virksomhed med Google Ads.

 • Din optikbutik

  Forøg din kundesøgning i forretningen.

  Byd flere kunder velkommen som et resultat af forbedret digital markedsføring.

Digital træning, afstemt efter dine behov.

Fordelene ved vores træning, kort

 • Individualiseret
  Skræddersyet til dine specifikke behov.
 • Effektivt
  Vi fremhæver relevante punkter, og fokuserer på relevante markedsføringsredskaber.
 • Virkningsfuldt
  Få flere kunder i din butik, og opnå vækst.
 • Med indsigt
  Forstå dine kunder bedre, og opfyld deres behov.

Hvad enten du er digital begynder eller ekspert i digital markedsføring

Vi vil hjælpe dig med at få vækst i din virksomhed online og at opnå dens fulde potentiale.

 • Digital begynder

  Begynder

  Hvis du er digital begynder, finder vi frem til muligheder for at komme i forbindelse med dine kunder digitalt, og viser dig hvordan du bliver synlig online ved hjælp af de vigtigste digitale berøingspunkter.

 • Digital ekspert

  Avanceret

  Hvis du allerede er digital ekspert, vil vi analysere din tilstedeværelse og vise dig hvordan du bliver mere effektiv.

Udfordringer ved manglende synlighed online

Hvis du ikke er synlig online, går du måske glip af potentielle kunder. Nutildags søger forbrugerne på information online. De søger på optikere i deres område eller får oplysning om åbningstider, sammenligner og søger på information, produkter, tjenesteydelser og mærker, inden de foretager et køb, og søger på løsninger på problemer online. Sæt dig i dine kunders sted for bedre at kunne forstå denne ændring i deres adfærd:

ZEISS - din partner og digitale ekspert

ZEISS - din partner

og digitale ekspert

Vi vil gerne have at du er på forkant i forhold til dine konkurrenter. Siden grundlæggelsen af ZEISS tilbage i 1846 har vi og vores kunder konsekvent identificeret tendenser inden for videnskaben og i samfundet fra første færd. Med inspiration på grundlag af nysgerrighed, lidenskab og præcision har vi formet nye perspektiver, der har ændret vores syn og adfærd. Fra starten har vi gjort udfordringer til muligheder, og vi har bevaret denne evne op til i dag.

Det gælder også inden for digitaliseringen. Det betyder at vi vil gå i "kompaniskab" med dig og støtte dig i at få det meste ud af nye digitale muligheder. Vi stiller vores ekspertise som global teknologisk leder til rådighed for dig: Med ZEISS digitale træning kan vi give dig løsninger, der gavner din virksomhed og tilgodeser til dine regionale behov.

Tilmeld dig nu

og bliv synlig online

Formularen indlæses...

De indtastede oplysninger i kontaktformularen vil blive anvendt til at Carl Zeiss Vision Care besvarer din anmodning pr. e-mail eller telefon. Klik her for at se vores databeskyttelseserklæring