ZEISS TIL OPTIKERE OG ØJENLÆGER

ZEISS refraktions-sikkerhedsbriller til arbejdstagere

Beskyttelse, produktivitet og overholdelse af sikkerhedsregulativer.

De fleste af os tilbringer en tredjedel af vores liv på arbejdet, og det bør altid have højeste prioritet at have et sundt arbejdsmiljø. Med ZEISS sikkerhedsbriller kan du hjælpe dine erhvervskunder både med at give deres ansatte et optimalt syn til den opgave de skal udføre og den nødvendige beskyttelse af deres øjne. Med ZEISSs sortiment af CE-mærkede refraktions-sikkerhedsbriller er overholdelsen af regulativerne sikret. Som optiker vil du selvfølgelig vejlede din kunders ansatte ved valget af det optimale ZEISS-brilleglasdesign, -materiale, -coating og brillestel for et sikkert og bekvemt syn hele dagen.

 • CE-mærkning til forvished om ydeevne, sikkerhed og overholdelse af regulativer
 • Skræddersyet visuel korrektion der giver forøget produktivitet
 • Komfort, holdbarhed og et udvalg af modeller for alle ansattes smag

CE-mærkning som garanti for ydeevne og overholdelse af regulativer

CE-mærkningen af personlige værnemidler er stadfæstet i Europaparlamentets og Europarådets Regulativ (EU) 2016/425 af 9. marts 2016 omhandlende personlige værnemidler, og den Europæiske Standard EN 166:2001 om personlig øjenbeskyttelse.

Vores sikkerhedsbrillers kvalitet og ydeevne er topprioritet hos ZEISS. Med streng afprøvning af modstandsdygtighed mod slag, af transparens og forvrængning sikres det, at vi kan levere certificerede og godkendte CE-mærkede sikkerhedsbriller, for hvilke optiske målinger overholder kravene i ISO 8980-1 og ISO 8980-2.

Glasdesign til enhver arbejdstagers synsbehov

ZEISSs refraktions-sikerhedsbriller leveres med et glasdesign, der kan skræddersyes til dit synsbehov: enkeltstyrke, progressive og bifokale, samt design der er tilpasset skærme og detaljeret arbejde tæt på.

Stærke og holdbare materialer for arbejdstagernes sikkerhed

Valget af brilleglas afhænger i høj grad af det formål, til hvilket brilleglassene skal bruges og af sikkerhedskravene.

Polycarbonat
Sikre og stærke letvægtsbrilleglas med en meget hård overflade. Denne glastype overholder de mekaniske krav til stød i henhold til EN166-F, hvilket gør den til mange sikkerhedsrepræsentanters først valg rundt om i Europa.

Plastic
Letvægtsplastic med høj komfort. Den glastype overholder kravene dtil forøget mekanisk styrke i henhold til den europæiske standard EN-166-S. Disse brilleglas vælges ofte, når risikoen for mekanisk stød er mindre udpræget.

Hærdede mineralske brilleglas
Kemisk hærdede mineralske brilleglas der overholder modstandskravene i EN-166-S. Særdeles modstandsdygtige over for ridser, men tungere end plastic og polycarbonat.

Coating der giver holdbarhed og synskomfort

Coating der sikrer, at brilleglassene holder længere, men samtidig forbedrer synet og udseendet.

 • Hård coating

  ZEISSs enestående hårde coating til plasticglas giver fremragende modstandsdygtighed over for ridser, men gør dem også i stand til at klare pludselige temperaturskift

 • Antirefleks-coating

  Anti-refleks-coating overfører lyset godt, og er også støv-, snavs- og vandafvisende og modstandsdygtige over for ridser.

Godkendte refraktions-sikkerhedsbriller med farveskift

Farveskiftende brilleglas skifter hurtigt fra klare brilleglas til solbrilleglas og tilbage igen - perfekte til arbejde både indendørs og udendørs! Vores farveskiftende refraktions-sikkerhedsbrilleglas er godkendt til industriel brug i henhold til EN172. Solbriller beskytter øjnene effektivt mod UV-stråling og blænding, så øjetræthed reduceres og synsindtrykket forbedres. Til reduktion af reflekser anbefales det at anvende en AR-coating.

Bekvemme stel til brug hele dagen lang

ZEISSs refraktions-sikkerhedsbriller leveres med et omhyggeligt udvalgt sortiment af kvalitetsstel. For at kunne yde sikkerhed og beskyttelse skal stellet være holdbart og stærkt. I samråd med vores leverandører gør vi os store anstrengelser for at komme frem til bekvemme letvægtsdesign. Vi ønsker, at alle arbejdstagere kan få glæde af et skarpt syn og en god beskyttelse, hele dagen.    

ZEISS brilleetui & brugerens informationsfolder

 • Holdbart brilleetui i stilfuld udførelse.
 • Let og stødmodstandsdygtig plastic.
 • Foring i en blød, børstet finish.
 • Praktisk lynlåslukning
 • Der er en plastikkrog, i hvilken du kan bære etuiet på farten.
 • Brugerinformation i praktisk lommeformat, der kan opbevares i etuiet til daglig brug og fremtidig reference.

Erhvervsløsninger fra ZEISS:
Klart syn for produktivitet og øjenbeskyttelse for øget sikkerhed

Som leverandør af brilleglas tilbyder ZEISS komplette løsninger til øjesundhed og -sikkerhed, sammen med vores optiker-partnere. Vi har løsninger til din virksomhed, i en hvilken som helst branche - industri, kontor eller transport. Som arbejdsgiver kan du bidrage til at skabe et sikkert og produktivt arbejdsmiljø ved at sikre, at dine ansatte har briller, der er skræddersyede til deres behov og arbejdsområde.

Downloads

  • Certificate EU Regulation 2016/425 for Safety Eyewear

   Sider: 7
   Filstørrelse: 327 KB
  • ZEISS EU Declaration of conformity_DK

   Sider: 2
   Filstørrelse: 162 KB
  • Safety Spectacles User’s information

   Sider: 2
   Filstørrelse: 262 KB
  • ZEISS SafetyEyewear Product information 2023

   Sider: 16
   Filstørrelse: 1 MB

Kontakt os

Lav en aftale

Formularen indlæses...

De indtastede oplysninger i kontaktformularen vil blive anvendt til at  Carl Zeiss Vision Care besvarer din anmodning pr. e-mail eller telefon. Klik her for at se vores databeskyttelseserklæring.

Bliv ZEISS-partner

Formularen indlæses...

De indtastede oplysninger i kontaktformularen vil blive anvendt til at  Carl Zeiss Vision Care besvarer din anmodning pr. e-mail eller telefon. Klik her for at se vores databeskyttelseserklæring.