Brilleglas til bilkørsel

Kom sikkert og ustresset frem til dit mål.

Nyhed!
Fuld uv-beskyttelse i
alle klare ZEISS-glas

Enestående brugskomfort og større sikkerhed på vejen. ZEISS DriveSafe Lenses er optimeret specielt til bilkørsel. Disse brilleglas giver dig et bedre syn om natten og under vanskelige vejrforhold, beskytter dine øjne mod blændende genskin og gør det nemmere for dig at skifte fokus – hurtigt og ofte. En uvurderlig ekstra sikkerhedsdetalje til dine hverdagsbriller.

ZEISS DriveSafe –

hverdagsbrillerne til bilkørsel

Et godt syn er en forudsætning for en sikker kørsel, for når vi kører bil, er vores øjne på overarbejde. De skal konstant skifte fokus mellem vejen, GPS’en, bakspejlet og sidespejlene. Og dårligt vejr eller vanskelige lysforhold gør det ofte svært at se ordentligt. ZEISS DriveSafe Lenses – der både fås som enkeltstyrkeglas og som progressive glas – reducerer denne visuelle stressbelastning under kørslen til et minimum og gør det lettere for dig at se, så du har en chance for at nå sikkert og ustresset frem til dit mål.

Optikersøgning

Find en ZEISS-optiker i nærheden af dig.

Optikersøgning

Find en ZEISS-optiker i nærheden af dig.

Mindre genskin. Bedre afstandsbedømmelse.

Dårligt vejr, dårlige lysforhold, irriterende blændende lys (f.eks. modkørende bilisters forlygter, gadelygter eller genskin fra en våd vej) og de mange hurtige fokusskift kan være en udfordring for mange bilisters øjne. I DriveSafe-brilleglasdesignet fra ZEISS er der taget højde for bilisters særlige synsbehov.

Med disse brilleglas bliver du:

  • hurtigere til at bedømme afstande og situationer under kørslen
  • får et bedre nattesyn
  • generes mindre af reflekteret lys og ved
  • at du hurtigt og nemt kan stille skarpt på omgivelserne uden for bilen.

Se bedre om dagen, i tusmørke og om natten.

Størrelsen på vores pupiller ændrer sig i løbet af dagen: Jo mere lys, der er omkring os, desto mindre bliver pupillerne – og omvendt. I traditionelle brilleglasdesign tages der ikke højde for disse ændringer. DriveSafe Lenses fra ZEISS skiller sig ud fra mængden, fordi deres optimerede design tager hensyn til den større pupildiameter under kørsel i dårligt lys. Dette glasdesign giver også skarpere kontraster, et bedre syn i dårligt vejr og færre eventuelle forvrængninger i periferien – især når det gælder progressive glas.

Resultat: Du får et bedre syn og bliver i stand til at bedømme afstande mere præcist under stressende køreforhold, f.eks. om natten eller i regnvejr, tåge eller snevejr.

Integreret professionel beskyttelse. Undgå ubehagelig blænding og ridser.

ZEISS DriveSafe Lenses er udstyret med en særlig anti-refleksbehandling af meget høj kvalitet. Den bevirker, at brugeren i mindre grad føler sig blændet* – f.eks. af modkørende biler med LED- eller xenonforlygter – og beskytter dine brilleglas effektivt mod ridser og vedhængende smudspartikler.

En mere behagelig køreoplevelse med progressive briller:

Ekstra komfort med ZEISS DriveSafe.

ZEISS DriveSafe Lenses fås også i et progressivt glasdesign. De specialoptimerede nær-, mellem- og overgangszoner sikrer, at du let og ubesværet kan skifte fokus – du behøver næsten ikke dreje hovedet længere og får et langt mere dynamisk syn.

ZEISS DriveSafe langt ZEISS DriveSafe nær
ZEISS DriveSafe langt
ZEISS DriveSafe nær

Egnet til bilkørsel og dagligbrug. Dine nye hverdagsbriller.

ZEISS DriveSafe Lenses er det perfekte valg til dine hverdagsbriller: De har en stor og bred afstandszone, en optimeret mellemzone og en nærzone, som egner sig til både læsning og arbejde. Denne universalløsning gør det mere behageligt at køre bil og opfylder samtidig også alle dine øvrige synsbehov i hverdagen.

Fuld UV-beskyttelse selv med klare glas

Udover at ZEISS overfladebehandlinger giver dig et optimalt ubesværet syn, har alle klare ZEISS-glas nu også fuld uv-beskyttelse. Det kan lade sig gøre med ZEISS UVProtect teknologien. Der er altid uv-stråling. Også på overskyede dage. Uv-stråling er skadelig for dine øjnes sundhed, men også for omgivelserne omkring øjet.

Brilleglassets særlige egenskaber filtrerer de skadelige uv-stråler bort og yder en vedvarende beskyttelse af dine øjne.

Mindre irriterende blændende lys, skarpere kontraster. ZEISS DriveSafe-solbriller med polariseringsfilter.

Få professionel solbeskyttelse med dine kørebriller – ZEISS DriveSafe Lenses fås også som farvede glas med polariseringsfilter. Den særlige overfladebehandling giver en bedre kontrastopfattelse og færre gener på grund af blænding forårsaget af skarpt sollys eller genskin fra reflekterende overflader. Således udstyret med et exceptionelt klart og ekstremt ubesværet syn er det bare at læne dig tilbage og nyde turen.

Farveskiftende glas. Brilleglasset med indbygget solbeskyttelse. Stilfuldt og praktisk.

Et par briller til enhver situation: Disse farveskiftende glas fungerer også som solbrilleglas. De bliver mørke på få sekunder og klare igen på blot få minutter. Og de yder selvfølgelig 100 % UV-beskyttelse.

Ridser og snavs har ikke en chance. Mere robuste end nogensinde.

Overfladebehandlinger af høj kvalitet gør dine brilleglas ekstremt modstandsdygtige over for ridser og statiske støvpartikler. Fordel: Dine brilleglas holder sig rene længere, hvilket også sikrer, at de er meget nemmere at rengøre. Se bedre, og se bedre ud – bl.a. også takket være den seneste anti-refleksbehandling.

5 tips til et bedre syn, når du kører bil

Et dårligt syn er en af de største risikofaktorer under bilkørsel.

1. Et dårligt syn er en af de største risikofaktorer under bilkørsel. Alle bilister bør få testet deres syn regelmæssigt hos en professionel optiker eller øjenlæge.

Sørg for, at I får talt om dine personlige synsbehov, når du er hos optikeren.

2. Sørg for, at I får talt om dine personlige synsbehov, når du er hos optikeren. Kører du meget bil? Har du problemer med at køre om natten eller i tusmørke? Snak om det med din optiker – der er hjælp at hente.

Når du køber solbriller, er det vigtigt, at de støtter synet optimalt.

3. Når du køber solbriller, er det vigtigt, at de støtter synet optimalt. Vælger du f.eks. solbrilleglas med polariseringsfilter, vil du i mindre grad opleve at blive blændet af skarpt lys og genskin.

Brilleglas – og i særdeleshed deres overfladebehandling – tåler ikke ekstremt høje eller lave temperaturer.

4. Brilleglas – og i særdeleshed deres overfladebehandling – tåler ikke ekstremt høje eller lave temperaturer. Lad derfor ikke dine briller ligge i bilen. De vil belønne dig for det.

Et tip om valg af kørebriller: Sørg for, at glassene ikke bliver for smalle.

5. Et tip om valg af kørebriller: Sørg for, at glassene ikke bliver for smalle. På den måde får du et større synsfelt. Et bredt stel med meget smalle stænger sikrer, at dit synsfelt begrænses så lidt som muligt. Hvis du kører åben sportsvogn, bør du vælge briller med kurvede glas, især hvis det er solbriller – de giver en god beskyttelse mod vinden.

Lignende produkter

Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig