DriveSafe Lenses

Nu kan man endelig slappe af, når man kører!

Der er noget fascinerende ved at køre bil. Ikke desto mindre føler mange sig stadig usikre og ikke tilstrækkeligt hjulpet af deres briller under vanskelige forhold som f.eks. i stormvejr, om natten, ved daggry eller i skumringen. Især traditionelle progressive glas er ikke til bilkørsel. Hvis du bruger en kombination af et optimeret brilleglasdesign og en speciel overfladebehandling, tilbyder ZEISS DriveSafe dig et brilleglas til hverdagsbrug med særlige karakteristika, der gør kørsel til en mere afslappet oplevelse. Sæt din lid til ZEISS teknologier for at opnå et godt syn, når du kører.

Fordelen for dig

ZEISS DriveSafe Lenses er en visuel drøm, der bliver til virkelighed for mange bilister.

  • Du kan bruge DriveSafe Lenses lige som normale briller hele dagen og nyde godt af deres særlige egenskaber, så du kører mere sikkert.
  • En afslappet følelse når du kører, takket være et bedre syn under vanskelige forhold.
  • Du oplever mindre blænding om natten fra forlygterne på modkørende biler og den spredte belysning fra gadelygter.
  • Til brugere af progressive glas: Optimal synskomfort, når de ser på vejen, instrumentbrættet, bak- og sidespejlene.

Til alle der gerne vil have en mere afslappet køreoplevelse

Uanset om vi kører meget eller lidt, er et godt syn vigtigt for os alle. Kørsel i dårligt vejr og under vanskelige forhold er ubehageligt og stressende for mange mennesker. Kravene til et optimalt sæt kørebriller er stort set de samme.

Bilister, der bruger briller, kunne godt tænke sig at have:

  1. et bedre syn i dårligt vejr, om natten, ved daggry eller i skumringen
  2. mindre blænding
  3. færre synsproblemer, når de skifter fokus

DriveSafe opfylder dette behov for enkeltstyrke- og progressive glas. Hemmeligheden er: Briller med DriveSafe Lenses er beregnet til hverdagsbrug og kan bruges hele dagen.

Et bedre syn i dårligt vejr og ved daggry eller i skumringen

Mindre blænding fra modkørende biler

ZEISS DriveSafe og Thierry Neuville

Briller til hverdagsbrug med en masse ekspertviden

1// ZEISS Luminance Design™ teknologi

ZEISS DriveSafe repræsenterer et optimeret brilleglasdesign, der tager højde for vores pupillers størrelse i dårlig belysning. Der er ét brilleglasdesign til enkeltstyrkeglas og ét til progressive glas. Resultatet: Et forbedret og klart syn ved kørsel under dårlige lysforhold.

Stærkt lys = at se med sammentrukne pupiller i løbet af dagen: Stor dybdeskarphed, uformindsket rumanskuelse
Stærkt lys = at se med sammentrukne pupiller i løbet af dagen: Stor dybdeskarphed, uformindsket rumanskuelse
Intet lys (mørke) = nattesyn med store pupiller, begrænset rumanskuelse
Intet lys (mørke) = nattesyn med store pupiller, begrænset rumanskuelse
Lidt lys = skumringssyn med forskellige pupilstørrelser: Vanskelige forhold grundet variation i rumanskuelsen
Lidt lys = skumringssyn med forskellige pupilstørrelser: Vanskelige forhold grundet variation i rumanskuelsen

2// ZEISS DuraVision DriveSafe behandling

Med DriveSafe har ZEISS anvendt en særlig, ny overfladebehandling for at tage højde for de mange forskellige situationer under kørsel, når vores øjne konfronteres med blænding. DuraVision® DriveSafe overfladebehandling er specielt udviklet til at dæmpe visse bølgelængder mellem 400 og 450 nm, der udgør en del af det højenergetiske blå lysspektrum og kommer især fra xenon- og lysdiode-lyskilder. Resultatet: Op til 64 %* blændingsreduktion sammenlignet med en traditionel Premium-overfladebehandling fra ZEISS. Dette kraftige lys anses for at være en af årsagerne til subjektivt opfattet blænding.

*Med DuraVision DriveSafe rapporterede 64 % færre prøvebilister problemer med blænding med den nye overfladebehandling end med andre AR overfladebehandlinger.

Dårlig belysning øger blænding og lysreflekser
Dårlig belysning øger blænding og lysreflekser

3// Zeiss DriveSafe Lens design til progressive glas

ZEISS har udviklet et specialdesign, som gør det mere behageligt og sikkert at køre med progressive glas i brillerne. De optimerede optiske zoner gør det lettere for øjnene at re-fokusere, når blikket bevæger sig mellem vejen foran bilen, instrumentbrættet, bak- og sidespejlene. Du behøver næsten ikke dreje hovedet længere. På samme tid er nærzonen konstrueret således, at DriveSafe brillerne kan bruges hele dagen, og de er også velegnede til andre aktiviteter som f.eks. læsning.**

Op til 43 % større** progressionszone, som giver dig mulighed for nemt at skifte fokus mellem instrumentbrættet og sidespejlene kombineret med op til 14 % større afstandsområde, der giver et bredere syn på vejen.
Op til 43 % større** progressionszone, som giver dig mulighed for nemt at skifte fokus mellem instrumentbrættet og sidespejlene kombineret med op til 14 % større afstandsområde, der giver et bredere syn på vejen.

** Kilde: Ved hjælp af avanceret teknologi til registrering af øjen- og hovedbevægelser har ZEISS i samarbejde med ekstern partner FKFS undersøgt bilisters visuelle adfærd i et omfattende studium under virkelige køreforhold. Forskningsinstituttet for autoteknologi og motorer til køretøjer FKFS ("Forschungsinstitut für Kraftfahrwesen und Fahrzeugmotore Stuttgart") er en uafhængig institution tilknyttet universitetet i Stuttgart. Grundlagt i 1930 er FKFS blevet en af de største forskningsinstitutioner og førende inden for automobilteknik, og de arbejder for de største automobilproducenter og leverandører.

Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig