Enkeltstyrkeglas

– det mest udbredte brilleglas.

Nyhed!
Fuld uv-beskyttelse i
alle klare ZEISS-glas

Se perfekt på nært hold, eller når du betragter noget på afstand. Enkeltstyrkeglas fra ZEISS er den bedste løsning for nærsynede og langsynede. Glassene tilpasses den enkelte bruger og optimeres, så der opnås et godt syn selv i periferien af glasset. Endvidere er de tynde og æstetisk flotte for brugeren.

Enkeltstyrkeglas fra ZEISS.

Oplev fremragende brugskomfort.

Perfekt til dine første briller, briller til børn eller almindelige hverdagsbriller: Enkeltstyrkeglas fra ZEISS bruges både til korrektion ved læsning og afstand – de to mest almindelige grunde til, at folk bruger briller. Hvad er forskellen? I læsebriller optimeres enkeltstyrkeglassene til at give et skarpt syn i nærzonen og tilpasses individuelt til den langsynedes personlige standardlæseafstand. Disse brilleglas er ikke blot gode til bøger, men også når det handler om at læse de små skriftstørrelser på en smartphone eller tablet. Langsynede har som regel et sløret syn i nærområdet og somme tider også ved længere synsafstande.

Langsynethed skyldes, at lysstrålerne samles bag ved nethinden, hvilket giver et sløret billede. For den nærsynede, derimod, virker genstande langt væk slørede, fordi det nærsynede øje samler lysstrålerne foran nethinden i stedet for på nethinden. Et par afstandsbriller med optimalt tilpassede glas kan hjælpe dig til at se klart, når du betragter genstande, som befinder sig langt væk.

Optikersøgning

Find en ZEISS-optiker i nærheden af dig.

Optikersøgning

Find en ZEISS-optiker i nærheden af dig.

Kort tilvænningsperiode, superklart syn. Du bemærker næsten ikke, at du har briller på.

Enkeltstyrkeglas fra ZEISS kan tilpasses af en optiker, så de opfylder dine synsbehov fuldt ud og passer perfekt til dine læsevaner.

Gennemført præcision, hvad enten det drejer sig om læsebriller eller afstandsbriller – med garanti for en fremragende brugertolerance og en kort tilvænningsperiode.

Optimeret til et godt syn, selv i periferien.

Få et krystalklart syn.

Enkeltstyrkeglas fra ZEISS kan tilpasses brugerens unikke visuelle adfærd med forskellige designkvalitetsniveauer afhængigt af den enkeltes krav og behov, selv hvis der er tale om stærke glas, eller der skal tages højde for andre synsfejl (f.eks. bygningsfejl eller latent skelen). Dermed sikres en fantastisk synskvalitet, fordi man undgår irriterende uklarheder og forvrængninger i periferien.

Standard design Individuelt design
Standard design
Individuelt design

Utrolig tynde og lette glas. Selv ved høje styrker.

Følgende regel gælder for ethvert par briller: Jo lettere, desto bedre. Og det gælder ikke kun stellet. Takket være de anvendte kvalitetsmaterialer og høje kvalitetskriterier er ZEISS i stand til at fremstille enkeltstyrkeglas, der er så tynde og lette som muligt – selv ved høje glasstyrker. Din garanti for maksimal brugskomfort og minimal vægt.

ZEISS SmartLife Lenses
Skarpt og afslappet syn hele dagen. Vær på højde på alt, hvad dine øjne skal klare i dag - med ZEISS SmartLife Lenses.
Skarpt og afslappet syn hele dagen. Vær på højde på alt, hvad dine øjne skal klare i dag - med ZEISS SmartLife Lenses.

Fuld UV-beskyttelse selv med klare glas

Udover at ZEISS overfladebehandlinger giver dig et optimalt ubesværet syn, har alle klare ZEISS-glas nu også fuld uv-beskyttelse. Det kan lade sig gøre med ZEISS UVProtect teknologien. Der er altid uv-stråling. Også på overskyede dage. Uv-stråling er skadelig for dine øjnes sundhed, men også for omgivelserne omkring øjet.

Brilleglassets særlige egenskaber filtrerer de skadelige uv-stråler bort og yder en vedvarende beskyttelse af dine øjne.

Et æstetisk glasdesign, der ikke ligner "flaskebunde"

Selv ved høje eller lave styrker og særlige synsfejl kan ZEISS fremstille enkeltstyrkeglas, der både er æstetisk tiltalende og unikt tynde, uden at gå på kompromis med den optiske ydeevne. På den måde opnås altid en balance mellem det bedst mulige syn og et naturligt udseende.

Oplev et optimalt nattesyn,
skarpere kontraster og mere livlige farver.

Når der skal fremstilles et enkeltstyrkeglas fra ZEISS, måles brugerens øjne ved hjælp af avanceret computerteknologi. Resultat: Et perfekt billede – lige så unikt som et fingeraftryk – som også afslører synsafvigelser, der måske ikke ville blive opdaget ved en almindelig synstest. Denne rigdom af information gør det muligt at designe et brilleglas, som er tilpasset nøjagtigt til den enkelte bruger. Det giver et bedre syn om natten og i dårligt lys, et stærkere kontrastsyn og en mere intens farveoplevelse.

Oplev et optimalt nattesyn, skarpere kontraster og mere livlige farver.

Dine enkeltstyrkeglas – som farvede glas med UV-beskyttelse.

Til årets smukkeste dage.

Et hvilket som helst par briller kan transformeres til et par solbriller efter eget valg, som yder perfekt UV-beskyttelse og giver dig et optimalt syn i ét og samme glas. Med i købet får du naturligvis alt, hvad man i øvrigt kan forvente: Bedre kontrastopfattelse, mindre blænding og anti-refleksbehandling. Det er dejligt, når man ikke behøver gå på kompromis.

Farveskiftende glas. Brilleglasset med indbygget solbeskyttelse. Stilfuldt og praktisk.

Et par briller til enhver situation: Disse farveskiftende glas fungerer også som solbrilleglas. De bliver mørke på få sekunder og klare igen på blot få minutter. Og de yder selvfølgelig 100 % UV-beskyttelse.

Større synskomfort i kunstig belysning.
Modvirker øjentræthed og visuel stress.

Uanset om det er smartphones, LED-lamper, computerskærme, TV-apparater, tablets, e-readere: Moderne lyskilder udsender mere blåt lys end nogensinde før. Blåt lys er muligvis farligt, og mange oplever det som ubehageligt og belastende for øjnene. Det har også en negativ indvirkning på vores biorytmer. Et særligt blåtlysfilter i brilleglasset kan give dig et mere afslappet syn.

Ridser og snavs har ikke en chance. Mere robuste end nogensinde.

Overfladebehandlinger af høj kvalitet gør dine brilleglas ekstremt modstandsdygtige over for ridser og statiske støvpartikler. Fordel: Dine brilleglas holder sig rene længere, hvilket også sikrer, at de er meget nemmere at rengøre. Se bedre, og se bedre ud – bl.a. også takket være den seneste anti-refleksbehandling.

5 tips om afstandsbriller og læsebriller

Fordelene

1. Et godt syn har en afgørende betydning for, hvordan vi oplever verden omkring os. Jo tidligere din optiker tester dit syn og justerer din styrke, desto bedre. Hvad er fordelene? Du undgår en pludselig stor styrkestigning, det bliver nemmere for dig at vænne dig til dine briller, og du får en betydeligt bedre livskvalitet.

Din optiker bør drøfte glas og stel med dig, foretage en omfattende analyse af dine synsbehov og tage sig tid til at centrere dine briller perfekt

2. Din optiker bør drøfte glas og stel med dig, foretage en omfattende analyse af dine synsbehov og tage sig tid til at centrere dine briller perfekt – kun sådan får du mulighed for at udnytte brilleglassenes potentiale fuldt ud.

Nedsat syn er ofte årsag til tilbagevendende hovedpine.

3. Nedsat syn er ofte årsag til tilbagevendende hovedpine. En god tommelfingerregel er at få testet sit syn hvert andet år.

Gå regelmæssigt med dine nye briller

4. Gå regelmæssigt med dine nye briller – lige fra den første dag. Sådan vænner du dig hurtigst til dem. Hvis dine nye briller stadig ikke er behagelige at gå med efter 14 dage, bør du gå til optikeren. Her få du den hjælp, du har brug for.

Bed din optiker tilpasse dine briller med kurvede glas.

5. Bed din optiker tilpasse dine briller med kurvede glas. Briller fungerer kun optimalt, når de sidder perfekt på næsen. Du må også en tur til optikeren, hvis dine brilleglas er ridsede, eller overfladebehandlingen er beskadiget: Så skal glassene skiftes hurtigst muligt.

Lignende produkter

Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig