Enkeltstyrkeglas

Fra tiltrækkende priser til avanceret teknologi

Er du tilfreds med dine briller? Uanset om du har brug for læsebriller eller afstandsbriller, er det meget vigtigt, at dine enkeltstyrkeglas er præcist tilpasset. Hos ZEISS kan du vælge mellem fire kvalitetskategorier, fra traditionelle sfæriske til individualiserede brilleglas. Moderne ZEISS-teknologier gør det muligt at fremstille usædvanligt flade og lette glas, selv ved høje glasstyrker. Sammen med optikeren kan du skræddersy dine nye brilleglas, så de opfylder netop dine behov.

 • Dine fordele

  Dine fordele

  Fordele for brillebrugeren

  Enkeltstyrkeglas, der opfylder alle krav

  • Enkeltstyrkeglas fra ZEISS fås i fire kvaliteter, der fokuserer skarpt på dine synsmæssige behov.
  • Optimering af glasstyrken, også ved høje styrker, giver et par brugervenlige og behagelige briller og et flot udseende.
  • Stor brudstyrke og således ideel til sportsbriller og som briller til børn.
  • Et bedre nattesyn: Du kan også vælge progressive ZEISS-glas med i.Scription®-teknologi – så får du en endnu bedre kontrastopfattelse og kommer til at opleve en større farveintensitet.
  • Du kan tilvælge supplerende overfladebehandlinger og andre ekstradetaljer – f.eks. en DuraVision® Platinum-behandling, farvede glas eller farveskiftende glas med PhotoFusion-teknologi.

 • Enkeltstyrkeglas: Hvilken type til hvilken brillebruger?

  Hvilken kvalitet bør man vælge til hvad?

  Klart syn, et flot udseende og stor brugerkomfort

  Enkeltstyrkeglas har kun én dioptrisk styrke. Afhængigt af din glasstyrke kan du vælge mellem forskellige materialer, så dine brilleglas kan blive så tynde og lette som muligt.

  1// ZEISS Enkeltstyrke Sfærisk: Det traditionelle brilleglas

  ZEISS Enkeltstyrke Sfærisk er et brilleglas med brændpunktsbilleddannelse. Sløring i periferien kan minimeres, så synskvaliteten bliver høj. Disse brilleglas fås både som organiske glas og som mineralglas og kan bruges til afstands- eller læsebriller med både høje og lave styrker. Moderne fremstillingsmetoder gør det muligt at fremstille disse usædvanligt lette brilleglas. Enkeltstyrkeglas af organisk materiale kan mindske vægten af brillerne med op til 40 % sammenlignet med mineralglas.

  2// ZEISS Enkeltstyrke Asfærisk: Det æstetiske brilleglas

  Stærkt buede brilleglas - nej tak! Takket være den rotationssymmetriske, asfæriske forside er asfæriske enkeltstyrkeglas fra ZEISS kendetegnet ved en lav krumningsgrad og særdeles gode billeddannende egenskaber. Dette glas er særligt velegnet til brillebrugere med en høj styrke. Der kan fremstilles brilleglas, som er op til 20 procent lettere og tyndere, og dét med en betydeligt mindre krumning, så du får et par rigtig flotte briller.

  3// ZEISS Enkeltstyrke Superb: Mere frihed til dine øjne

  Freeform-teknologi er det magiske ord, der gør disse brilleglas så specielle – og som giver dig et krystalklart syn. Hele brilleglassets overflade optimeres punkt for punkt for at sikre dig et optimalt syn. Glem alt om forvrængning i periferien – det hører fortiden til! Hvert eneste ZEISS Enkeltstyrke Superb-brilleglas designes og fremstilles til den enkelte bruger og glasstyrke under indlægning af data om sfære, cylinder, akse, prisme og prismefod. Resultat: Du får et endnu mere komfortabelt enkeltstyrkedesign.

  4// ZEISS Enkeltstyrke Individual: Et skræddersyet syn

  Er det muligt at individualisere yderligere? Ja. I et Enkeltstyrke Individual-brilleglas fra ZEISS er der indarbejdet endnu flere af brugerens personlige parametre. Der tages nemlig også højde for dine personlige mere komplekse synsafvigelser – de såkaldte aberrationer. Dette opnås med bølgefrontteknologi, der gør det muligt at optimere brilleglasoverfladen, så den giver dig en aldeles fremragende synskvalitet. Alle de parametre, optikeren har målt på, integreres i produktionen af brilleglasset ved brug af freeform-teknologi. ZEISS Enkeltstyrke Individual-glas i brillerne er din garanti for en uforlignelig brugertolerance. Der findes ganske enkelt ingen bedre måde at tilpasse et sæt brilleglas på, så de opfylder den enkelte brugers behov helt perfekt!

 • Teknologi

  Sådan gør vi vores brilleglas tyndere og lettere

Dine specialtilpassede brilleglas:
Disse ZEISS produkter er muligvis det bedste produkt for dig.

Din brilleglasbehandling: Uovertruffen hårdhed, nem at rengøre og med en fortræffelig anti-refleksbehandling

ZEISS DuraVision ® Platinum og Silver

Overfladebehandlinger gør organiske glas til hverdagens mesterværker. De giver organiske glas en hård overflade, så de bliver smudsafvisende og nemmere at rengøre.

Find ud af, hvad Premium brilleglasbehandlinger fra ZEISS kan gøre for dig

Hvis du arbejder med en computer hele dagen, er det på tide at finde en ny løsning til dine øjne.

DuraVision ® BlueProtect

Vi udsættes for mere blå-violet lys end nogensinde før på grund af de moderne lyskilder som f.eks. lysdiodelamper og stråling udsendt af displayenheder. Nogle mennesker synes, at blå-violet lys udsendt af lamper og displayenheder får dem til at føle sig trætte og dårligt tilpas.

Sådan fungerer DuraVision BlueProtect

Klart syn hele dagen, hver dag

Løsning til rengøring af brilleglas fra ZEISS

Det er altid irriterende at have snavsede brilleglas. Rengøring af dine brilleglas bør være så forsigtigt, enkelt og effektivt som muligt. Det er grunden til, at ZEISS tilbyder så bredt et sortiment rengøringsmuligheder til brilleglas.

En hurtig aftørring eller en grundig rengøring? ZEISS har netop den løsning til rengøring af brilleglas, som du behøver

Ikke det rette produkt til dig?

Er du en hyppig bruger af digitale enheder?

ZEISS Digital Lenses

Der kan man bare se. Tilsyneladende ser vi gennemsnitligt på vores smartphone eller andre mobile enheder op til 80 gange daglig! Hurtigt skiftende fokusering på nær og afstand og tilbage igen udgør en kæmpe udfordring for vores øjne.

Få mere at vide om overanstrengelse af øjnene ved digital læsning, og om hvordan de rette brilleglas kan hjælpe

Kører du meget?

ZEISS DriveSafe

Mange føler sig usikre og ikke tilstrækkeligt hjulpet af deres briller, når de kører under vanskelige forhold som f.eks. i stormvejr, om natten, ved daggry eller i skumringen.

Læs mere om brilleglas, der er optimeret til kørsel og velegnet til hverdagsbrug

Personligt råd: Find en ZEISS optiker i nærheden af dig

Din ZEISS-optiker vil med glæde forklare alle valgmulighederne for dig og designe dine enkeltstyrkebriller til dig. Find din ZEISS-optiker her.

Søg efter Relaxed Vision Centre og i.Scription partnere

Del denne artikel med dine venner