Enkeltstyrkeglas

Fra tiltrækkende priser til avanceret teknologi

Er du tilfreds med dine briller? Uanset om du har brug for læsebriller eller afstandsbriller, er det meget vigtigt, at dine enkeltstyrkeglas er præcist tilpasset. Hos ZEISS kan du vælge mellem fire kvalitetskategorier, fra traditionelle sfæriske til individualiserede brilleglas. Moderne ZEISS-teknologier gør det muligt at fremstille usædvanligt flade og lette glas, selv ved høje glasstyrker. Sammen med optikeren kan du skræddersy dine nye brilleglas, så de opfylder netop dine behov.

Dine fordele

Enkeltstyrkeglas, der opfylder alle krav

  • Enkeltstyrkeglas fra ZEISS fås i fire kvaliteter, der fokuserer skarpt på dine synsmæssige behov.
  • Optimering af glasstyrken, også ved høje styrker, giver et par brugervenlige og behagelige briller og et flot udseende.
  • Stor brudstyrke og således ideel til sportsbriller og som briller til børn.
  • Et bedre nattesyn: Du kan også vælge progressive ZEISS-glas med i.Scription®-teknologi – så får du en endnu bedre kontrastopfattelse og kommer til at opleve en større farveintensitet.
  • Du kan tilvælge supplerende overfladebehandlinger og andre ekstradetaljer – f.eks. en DuraVision® Platinum-behandling, farvede glas eller farveskiftende glas med PhotoFusion-teknologi.

Hvilken kvalitet bør man vælge til hvad?

Klart syn, et flot udseende og stor brugerkomfort

Enkeltstyrkeglas har kun én dioptrisk styrke. Afhængigt af din glasstyrke kan du vælge mellem forskellige materialer, så dine brilleglas kan blive så tynde og lette som muligt.

ZEISS Enkeltstyrke Sfærisk: Det traditionelle brilleglas

1// ZEISS Enkeltstyrke Sfærisk:

Det traditionelle brilleglas

ZEISS Enkeltstyrke Sfærisk er et brilleglas med brændpunktsbilleddannelse. Sløring i periferien kan minimeres, så synskvaliteten bliver høj. Disse brilleglas fås både som organiske glas og som mineralglas og kan bruges til afstands- eller læsebriller med både høje og lave styrker. Moderne fremstillingsmetoder gør det muligt at fremstille disse usædvanligt lette brilleglas. Enkeltstyrkeglas af organisk materiale kan mindske vægten af brillerne med op til 40 % sammenlignet med mineralglas.

ZEISS Enkeltstyrke Asfærisk: Det æstetiske brilleglas

2// ZEISS Enkeltstyrke Asfærisk:

Det æstetiske brilleglas

Stærkt buede brilleglas - nej tak! Takket være den rotationssymmetriske, asfæriske forside er asfæriske enkeltstyrkeglas fra ZEISS kendetegnet ved en lav krumningsgrad og særdeles gode billeddannende egenskaber. Dette glas er særligt velegnet til brillebrugere med en høj styrke. Der kan fremstilles brilleglas, som er op til 20 procent lettere og tyndere, og dét med en betydeligt mindre krumning, så du får et par rigtig flotte briller.

ZEISS Enkeltstyrke Superb: Mere frihed til dine øjne

3// ZEISS Enkeltstyrke Superb:

Mere frihed til dine øjne

Freeform-teknologi er det magiske ord, der gør disse brilleglas så specielle – og som giver dig et krystalklart syn. Hele brilleglassets overflade optimeres punkt for punkt for at sikre dig et optimalt syn. Glem alt om forvrængning i periferien – det hører fortiden til! Hvert eneste ZEISS Enkeltstyrke Superb-brilleglas designes og fremstilles til den enkelte bruger og glasstyrke under indlægning af data om sfære, cylinder, akse, prisme og prismefod. Resultat: Du får et endnu mere komfortabelt enkeltstyrkedesign.

ZEISS Enkeltstyrke Individual: Et skræddersyet syn

4// ZEISS Enkeltstyrke Individual:

Et skræddersyet syn

Er det muligt at individualisere yderligere? Ja. I et Enkeltstyrke Individual-brilleglas fra ZEISS er der indarbejdet endnu flere af brugerens personlige parametre. Der tages nemlig også højde for dine personlige mere komplekse synsafvigelser – de såkaldte aberrationer. Dette opnås med bølgefrontteknologi, der gør det muligt at optimere brilleglasoverfladen, så den giver dig en aldeles fremragende synskvalitet. Alle de parametre, optikeren har målt på, integreres i produktionen af brilleglasset ved brug af freeform-teknologi. ZEISS Enkeltstyrke Individual-glas i brillerne er din garanti for en uforlignelig brugertolerance. Der findes ganske enkelt ingen bedre måde at tilpasse et sæt brilleglas på, så de opfylder den enkelte brugers behov helt perfekt!

Sådan gør vi vores brilleglas tyndere og lettere

1.5

0%

1.5

0%

1.6

20%

1.6

20%

1.7

35%

1.67

40%

1.9

40%

1.74

50%
Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig