ZEISS Office Lens Portfolio

Glas til arbejdsbriller

Se bedre på arbejdet og i fritiden

For de fleste brillebrugere er computere i stadig højere grad blevet en integreret del af arbejdslivet. Når man tilbringer det meste af dagen foran en computerskærm, kan man imidlertid ende med at få smerter i nakke, ryg og skuldre. Dette skyldes ofte, at man bruger en forkert type briller. Læsebriller og progressive glas er ikke den bedste løsning til mennesker, der tilbringer en stor del af dagen foran skærmen. Det er bedre at vælge et par skærmbriller med specialglas fra ZEISS, der er designet specielt til brug på kontoret og ved skrivebordet. Disse glas giver et stort synsfelt i nær- og mellemområdet, så du har perfekt overblik over skærmen, samtidig med at de ansporer til en naturlig holdning og siddestilling. Glassene kan også optimeres, så de bedre opfylder netop dine særlige behov.

Loading the player...
 • Dine fordele

  Dine fordele

  Fordele for brillebrugeren

  En skræddersyet kollega!

  • Et klart og skarpt fokuseret syn i nær- og mellemområdet med store synsfelter.
  • Dette sikrer et afslappet og naturligt syn på kontoret og ved andre opgaver i nær- og mellemområdet.
  • Den bedste løsning for at opnå en behagelig holdning og hovedstilling, som forebygger overanstrengelse af nakke, ryg og skuldre.
  • Disse brilleglas er designet til at hjælpe dig og understøtte din visuelle adfærd både på arbejdet og i fritiden. ZEISS' arbejdsbrilleglas kan skræddersys til netop dine individuelle synsmæssige behov i nær- og mellemområdet.
    
 • Skærmbriller: Hvem er de til?

  Hvad kan skærmbriller gøre for mig?

  Det er vigtigt at holde hovedet og kroppen i en afslappet stilling

  Når man arbejder ved en computer, tvinges øjnene til at fokusere på nogle meget specifikke afstande inden for nær- og mellemområdet.

  Hvis du bruger læsebriller ved computeren

  Læsebriller er designet til meget korte afstande – kortere end afstanden mellem dine øjne og din computerskærm. Hvis du bruger læsebriller, når du arbejder ved computeren, flytter du derfor automatisk hovedet tættere på skærmen. Dette giver dig en ubekvem arbejdsstilling, som kan medføre spændinger i nakke og ryg.


  Sådan indvirker dette på din holdning og siddestilling foran skærmen:

  • For at kunne se tekst og billeder tydeligt på skærmen, læner du dig automatisk fremad.
  • Dette er unødigt belastende for nakke og ryg.

  Bruger du progressive briller på arbejdet?

  Med et par progressive briller på næsen kigger man på computerskærmen på en helt anden måde. Fordi progressive glas har forskellige zoner, der gør det muligt at se på alle afstande, er man nødt til at se gennem den nederste del af brilleglasset, når man arbejder ved en computer. Dette kræver, at hovedet lægges lidt tilbage. Denne unaturlige stilling kan også medføre nakke- og skuldersmerter.

  Sådan indvirker dette på din holdning og siddestilling foran skærmen:

  • Du løfter hovedet for at se gennem glassets mellemzone.
  • Dette er belastende for nakke- og rygmusklerne.

  Skærmbriller gør dig mere afslappet

  Et klart syn hele dagen på tre forskellige arbejdsafstande

  Som hovedregel kan man sige, at et par briller, der er skræddersyet til den måde, du arbejder på, øger sandsynligheden for, at du sidder i en behagelig og afslappet stilling foran skærmen. ZEISS' kontorbrilleglas giver et stort synsfelt i nærområdet. Næsten lige så vigtigt er det, at de også giver et betydeligt synsfelt i mellemområdet, så det bliver nemmere for dig at se op fra skærmen og tale med dine kolleger, mens du arbejder ved computeren. Glassene er optimeret til området mellem ½ meter og 4 meter. Når du bruger skærmbriller, bliver din holdning mere afslappet, fordi du kan se gennem den rigtige del af brilleglasset uden at skulle anstrenge dig.

  ZEISS forstår, hvor vigtigt det er at tilpasse synet til den enkelte personligt. Alle udfører deres arbejde og fritidsaktiviteter med forskellige synsafstande og under forskellige forhold, og derfor har ZEISS udviklet tre forskellige glastyper. Med en professionel montering kan ZEISS' kontorbrilleglas tilpasses dine personlige synsbehov lige på centimeteren.

  ZEISS' brilleglas til arbejdsbrug:
  Takket være de specialdesignede brilleglas får brugerne et klart og skarpt syn, der er skræddersyet til at opfylde deres behov på alle tre afstande, der kan være relevante på en kontorarbejdsplads:

  1. Læseafstand
  2. Kort afstand
  3. Rumafstand

   

  Sådan indvirker dette på din holdning og siddestilling foran skærmen:

  • Dit hoved og din nakke bevarer deres naturlige stilling.
  • Perfekt komfort – hele dagen.

 • Teknologi

  Sådan fungerer M.I.D.-teknologien fra ZEISS

  Vores synsmæssige behov på arbejdspladsen varierer utroligt meget fra person til person. De afhænger til en vis grad af, præcis hvilken type arbejde man udfører. Bruger du f.eks. en stor del af dagen på at tale med kunder og kolleger? Eller tilbringer du næsten hele dagen ved en computer? En anden væsentlig faktor er afstanden mellem øjnene og computerskærmen. For at kunne opfylde brugernes individuelle behov har ZEISS udviklet en teknologi, som vi kalder for Maximum Intermediate Distance (M.I.D.-teknologien). Navnet henviser til den maksimale synsafstand, der er behov for i mellemområdet. Denne teknologi giver et klart og afslappet syn, som er tilpasset den enkeltes personlige behov, og anvendes til alt lige fra optimerede læsebriller til progressive glas til indendørs brug.

  Ved at indføre ny teknologi til bestemmelse af brugerens maksimale synsafstand i mellemområdet (M.I.D.) har ZEISS skabt et brilleglas, der kan tilpasses de specifikke synsafstande, som den enkelte brillebruger har behov for.


  ZEISS' kontorbrilleglas fås til tre maksimale mellemafstande (M.I.D.):

  • Book – et kontorbrilleglas optimeret specielt til læsning, som giver et klart syn fra læseafstand og op til en fast M.I.D. på 100 cm.
  • Near – et kontorbrilleglas optimeret specielt til korte synsafstande, som giver et klart syn fra læseafstand og op til en fast M.I.D. på 200 cm.
  • Room – et progressivt brilleglas til indendørs brug optimeret specielt til rumafstand, som giver et klart syn fra læseafstand og op til en fast M.I.D. på 400 cm.


  ZEISS-glassene til brug på kontoret og ved skrivebordet fås også med en individuelt tilpasset M.I.D., som kan sættes hvor som helst mellem 100 og 400 cm for at opfylde den enkelte brillebrugers særlige behov.

Dine specialtilpassede brilleglas:
Disse ZEISS produkter er muligvis det bedste produkt for dig.

Din brilleglasbehandling: Uovertruffen hårdhed, nem at rengøre og med en fortræffelig anti-refleksbehandling

ZEISS DuraVision® Platinum og Silver

Overfladebehandlinger gør organiske glas til hverdagens mesterværker. De giver organiske glas en hård overflade, så de bliver smudsafvisende og nemmere at rengøre.

Find ud af, hvad Premium brilleglasbehandlinger fra ZEISS kan gøre for dig

Hvis du arbejder med en computer hele dagen, er det på tide at finde en ny løsning til dine øjne.

DuraVision® BlueProtect

Vi udsættes for mere blå-violet lys end nogensinde før på grund af de moderne lyskilder som f.eks. lysdiodelamper og stråling udsendt af displayenheder. Nogle mennesker synes, at blå-violet lys udsendt af lamper og displayenheder får dem til at føle sig trætte og dårligt tilpas.

Sådan fungerer DuraVision BlueProtect

Klart syn hele dagen, hver dag

Løsning til rengøring af brilleglas fra ZEISS

Det er altid irriterende at have snavsede brilleglas. Rengøring af dine brilleglas bør være så forsigtigt, enkelt og effektivt som muligt. Det er grunden til, at ZEISS tilbyder så bredt et sortiment rengøringsmuligheder til brilleglas.

En hurtig aftørring eller en grundig rengøring? ZEISS har netop den løsning til rengøring af brilleglas, som du behøver

Ikke det rette produkt til dig?

Er du en hyppig bruger af digitale enheder?

ZEISS Digital Lenses

Der kan man bare se. Tilsyneladende ser vi gennemsnitligt på vores smartphone eller andre mobile enheder op til 80 gange daglig! Hurtigt skiftende fokusering på nær og afstand og tilbage igen udgør en kæmpe udfordring for vores øjne.

Få mere at vide om overanstrengelse af øjnene ved digital læsning, og om hvordan de rette brilleglas kan hjælpe

Er du på udkig efter progressive glas med en enestående brugertolerance?

ZEISS progressive glas

Progressive glas er virkelige, optiske mesterværker. De byder på individualiseret hjælp til dine øjne fra fjern til nær og indimellem.

ZEISS byder på fire ydelseskategorier for at sikre, at du kan finde det progressive glas, der passer bedst til dig.

Personligt råd: Find en ZEISS optiker i nærheden af dig

Din ZEISS-optiker vil med glæde forklare alle valgmulighederne for dig og designe dine helt egne, individuelt tilpassede skærmbriller til dig.

Søg efter Relaxed Vision Centre og i.Scription partnere

Del denne artikel med dine venner