Progressive brilleglas fra ZEISS.

Enestående som aldrig før. Enestående – præcis som du.

Et naturligt syn med progressive glas

Det sker for næsten alle før eller siden. De fleste bemærker det omkring 45-årsalderen: Pludselig bliver det svært at tyde det med småt, det bliver usædvanlig anstrengende for øjnene at læse i dårligt lys, eller symbolerne og teksten på en smartphone virker slørede. Alt dette er symptomer på presbyopi (alderssyn) – det gradvise tab af evnen til at fokusere på nært hold, efterhånden som vi bliver ældre. Det er en helt normal proces, hvor øjets linse mister sin elasticitet og derfor ikke længere kan fokusere klart på forskellige afstande. Den bedste løsning: Progressive briller.

Filosofien bag ZEISS’ progressive brilleglas

Filosofien bag ZEISS’ progressive brilleglas er et meget enkelt kvalitetsprincip: Jo mere præcist et par progressive glas tilpasses brugeren, desto bedre og mere naturligt bliver hans eller hendes syn. ZEISS' progressive glas specialdesignes ud fra dine synsvaner, dine ansigtstræk og din livsstil. Der er ufattelig mange faktorer involveret i produktionen af et progressivt glas. For at sikre kvaliteten af vores brilleglas anvender vi ikke alene højpræcisionsudstyr til måling af øjnene og tilpasning af brillerne. Vi gør også brug af en stor database med brugerinformationer, som gør det muligt for os at fremstille et ekstremt præcist brilleglas, selv hvis vi ikke har alle personlige måledata til rådighed. Takket være denne teknologi er vi i stand til at fremstille et par progressive briller, som opfylder den enkeltes behov nøjagtigt, til en hvilken som helst kunde. Med vores 165 års erfaring på en række områder inden for optik, f.eks. mikroskopi, makroskopi og kameraoptik, og med vores fortsatte produktudvikling baseret på den seneste videnskabelige forskning kan du være sikker på, at du altid får et par brilleglas af en enestående kvalitet.

Det er underordnet, om du skal have briller for første gang, skifter fra læsebriller til progressive briller eller indtil nu kun har haft brug for afstandsbriller. I tæt samarbejde med din optiker kan du designe dine nye, progressive briller ud fra ZEISS’ fire kvalitetskategorier og syv teknologier – en proces, der er lige så omfattende som et bilkøb.

Fordele

Precision
Pure1

Precision
Plus2

Precision
Superb3

Individual 24

Et optimalt og naturligt syn baseret på de vigtigste daglige aktiviteter

 

 

 

• 

Et optimalt og naturligt syn dag og nat

 

 

 

• 

Fuld udnyttelse af det 3-dimensionelle syn

 

 

• 

• 

Hurtig tilvænning til et hvilket som helst stel

 

• 

• 

• 

Ubegrænsede stelvalgsmuligheder

 

• 

• 

• 

Et afslappet og klart syn ved brug af både trykte medier og digitale enheder

• 

• 

• 

• 

Hurtig fokusering, et skarpt og dynamisk syn dagen lang samt tynde og lette glas

1 Precision Pure: Optimeret til øjnene
2
Precision Plus: Optimeret til øjnene + stellet
3
Precision Superb: Optimeret til øjnene + stellet + ansigtet
4
Individual 2: Optimeret til øjnene + stellet + ansigtet + de vigtigste daglige aktiviteter

Progressive brilleglas – små mesterværker

Alle progressive glas fra ZEISS er udstyret med præcisionsteknologi. Denne teknologi sikrer dig en fantastisk synsoplevelse, som er helt på forkant med den nyeste viden. Vores præcisionsteknologi hviler på tre søjler:

  • Klar optik – ZEISS Precision: Et klart og naturligt syn.
    Takket være en yderst kompleks simulering af samspillet mellem øje og brilleglas kan vi selektivt optimere alle de enkeltpunkter, hvor brillebrugeren ser gennem sine briller. Dermed sikres et optimalt syn over hele glassets overflade.
  • Dynamisk optik – ZEISS’ designfilosofi:
    Et godt og ubesværet dynamisk syn med hurtig fokusering på alle afstande og i alle retninger. Glassene optimeres, så øjnene kan samarbejde optimalt, hvilket giver et større synsfelt og et bedre 3D-syn.
  • Tynd optik – ZEISS’ glasæstetik:
    Den optimale balance mellem præcise optiske egenskaber og tynde letvægtsglas.
Standarddesign Individuelt design
Standarddesign
Individuelt design

Se bedst muligt om natten og i dårligt lys

Den næste generation af optimerede brilleglas – som et fingeraftryk af dit øje: Efter behov kan din optiker også få lavet progressive glas med den særlige ZEISS i.Scription®-teknologi til dig.

Fordel: Ved hjælp af såkaldt bølgefrontteknologi – en særlig analyseproces – er det muligt at registrere en række af dine øjnes særlige egenskaber og integrere disse data i glasdesignet, så du opnår det bedst mulige syn om natten og i dårligt lys samt en bedre kontrast- og farveopfattelse i dagslys.

Vidste du, at du kan få flotte, tynde brilleglas, som fuldt ud opfylder dine synsmæssige behov, selv hvis du bruger stærke briller eller har særlige synsproblemer? De kan fremstilles af organisk materiale eller mineralglas – valget er dit. Fordel: Lettere briller er meget mere behagelige at have på.

Avanceret teknologi til individualiserede og innovative progressive glas

Progressive brilleglas fra ZEISS fås i fire forskellige kvalitetskategorier – alle indrettet på at opfylde netop dine behov og passe til din synsprofil. Enhver højere kategori indeholder alle fordelene fra de foregående trin.

ZEISS Progressive Precision Pure og Digital Inside®

Vores konstante brug af digitale enheder betyder nye udfordringer for vores øjne: Smartphones og tablets kræver en kortere læseafstand end bøger og andre trykte medier, hvilket giver hyppige og hurtige fokusskift frem og tilbage mellem nær og fjern – f.eks. fra en smartphone til en avis og tilbage igen. De mange daglige skift er anstrengende for øjnene og kan f.eks. give brændende øjne, visuel stress eller endda hovedpine og nakkesmerter. Progressive glas fra ZEISS tager højde for forandringerne i vores visuelle adfærd med en specialoptimeret nærzone. Med Digital Inside®-teknologien fra ZEISS er det muligt at fremstille et progressivt brilleglas designet til at gøre det nemmere for dig at skifte mellem forskellige synsafstande, så dit syn forbliver afslappet og ubesværet også på lang sigt – og du får et par progressive briller, der er udviklet som svar på den digitale verdens udfordringer.

ZEISS Progressive Precision Plus med Adaptation Control og FrameFit+®

Modetendenser kommer og går hurtigt – især når det gælder brillestel. Former, størrelser og steltyper skifter fra sæson til sæson. Samtidig er der et andet aspekt, som for de fleste brugere af progressive briller betyder mere end noget andet, nemlig deres vaner: De vil gerne kunne se gennem deres briller på samme måde, som de altid har gjort. Vælger du et par ZEISS Progressive Precision Plus-briller med Adaptation Control- og FrameFit+®-teknologi, kan du sænke dine øjne og se gennem nærzonen præcis som med det gamle stel, hvilket eliminerer behovet for en tilvænningsperiode og sikrer den bedst mulige brugertolerance. Dette gælder ikke alene, hvis du vil have nyt stel, men også hvis du skal have ny styrke. Glæd dig over det store udvalg af brillestel – fra de eksklusive modeller til de mere eksotiske. Og husk: Du kommer både til at se bedre og se bedre ud. Disse brilleglas er perfekte til alle, der elsker at skifte look.

ZEISS Progressive Precision Superb og FaceFit – sikrer et optimalt syn ved at tage højde for brugerens ansigtsanatomi.

En række forskellige grundlæggende faktorer har indflydelse på brugertolerancen og på kvaliteten af et par progressive briller. En væsentlig faktor er at sikre et harmonisk samspil mellem stel, glas og bruger. For slet ikke at nævne pupilafstand (PD), ansigtsform og holdning. Vi er alle forskellige, og derfor er det ekstra vigtigt at tage højde for brugerens ansigtsanatomi, når man fremstiller et par progressive briller. Hvordan ser brugeren gennem glasset? Hvad er hans eller hendes pupilafstand? Hvordan sidder brillerne på næsen - og bag ørerne? Ved en computerstyret, præcis tilpasning, hvor ZEISS-teknologierne Progressive Lens Precision Superb og FaceFit tages til hjælp, optimeres de progressive brillers potentiale yderligere – hvorved du opnår et bedre syn i dårligt lys og sikres det bedst mulige 3D-syn.

ZEISS Progressive Individual 2 med IndividualFit® og Luminance Design®

Den bedste løsning for enhver bruger af progressive briller. Et par ZEISS Progressive Individual 2-briller med IndividualFit®- og Luminance Design®- teknologi er tilpasset perfekt både til brugerens anatomi og til hans eller hendes livsstil. Vores arbejde og fritidsinteresser er afgørende for, hvordan vi bruger synet i hverdagen, og dermed også for, hvad glasdesignet skal kunne. En sportsmand har f.eks. andre synsvaner end en arkitekt eller en politibetjent. ZEISS’ IndividualFit®-teknologi tager hensyn til disse forhold og integrerer også alle de ovenfor omtalte teknologier i kortlægningen af brillebrugerens synsbehov i hverdagen: Hvad er den mest brugte synsafstand? Skifter brugeren oftere mellem nær og fjern eller mellem nær- og mellemzonen?

Dertil kommer, at lysmængden ændrer sig i løbet af dagen, og det gør pupillernes størrelse derfor også. Et brilleglas med Luminance Design®-teknologi tager hensyn til den varierende pupildiameter ved at ændre sig i takt med lysintensiteten. Ud over et superklart syn giver dette også skarpere kontraster samt færre af de vante forvrængninger i periferien, som man kender fra traditionelle progressive glas. Resultat: Det bedst mulige progressive glasdesign takket være banebrydende teknologi og en grundig konsultation hos din optiker – inklusive et fremragende nattesyn og en enestående synskomfort i dagtimerne.

Yderligere valgmuligheder

Lav dine progressive briller om til et par solbriller, som beskytter mod blænding og UV-stråling. Perfekt til sommerbrug.

Opdag solglas fra ZEISS

– UV-beskyttelse, sikker stil og tydeligt syn udendørs

Briller til enhver situation: Progressive briller med farveskiftende glas. Bliver mørke på rekordtid.

Farveskiftende brilleglas

Ét par briller til alle lejligheder.

Progressive brilleglas, som sikrer dig et bedre syn om natten og i dårligt lys samt en bedre kontrast- og farveopfattelse i dagslys.

ZEISS i.Scription-brilleglas.

Få et endnu klarere syn med tydeligere kontraster og mere levende farver – selv om natten og i tusmørke.

Progressive brilleglas med specialoptimerede optiske zoner, som øger sikkerheden og komforten, når du kører bil.

Brilleglas til bilkørsel

– Bliv en sikre bilist med ZEISS DriveSafe

Progressive brilleglas til sportsfolk – disse sportsbriller med kurvede glas giver dig en perfekt beskyttelse og et optimalt syn, selv i periferien.

Solbrilleglas til sport.

Perfekt beskyttelse og et klart syn helt ud til kanten.

Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig