Skibriller fra ZEISS

En pålidelig partner, som sikrer effektiv beskyttelse på pisten.

Udviklet specielt til alpin vintersport. Skibriller fra ZEISS beskytter dine øjne mod sne, regn og vind samt mod den UVA- og UVB-stråling, som er særligt intens i højtliggende bjergområder. Det patenterede design maksimerer skibrillernes slidstyrke og komfort og øger synsfeltet. Du får moderigtig beskyttelse og et fantastisk syn – i al slags vejr.

Skibriller fra ZEISS

Perfekt beskyttelse og et godt syn i alle situationer og al slags vejr.

Under skiløb og snowboarding udsættes øjnene for ekstreme forhold. Sne og is på pisterne reflekterer solens lys og giver betydeligt mere UV-stråling, mens den kolde vind og nedbør forringer sigtbarheden. Skibriller fra ZEISS er særligt fremstillet til de udfordringer, som er forbundet med alpin vintersport. De yder optimal UV-beskyttelse, sidder perfekt, har et stort synsfelt og giver et bedre kontrastsyn både i stærk sol og i diffust lys. Skibrillerne er ekstremt robuste og lette – og du kan vælge mellem et stort udvalg af moderigtige stel og farvede glas.

Garanteret ZEISS kvalitet

Modeller til enhver smag

Vores kollektion af skibriller fra ZEISS omfatter en lang række modeller i flotte farver og fås med et bredt udvalg af glas til alle slags behov. Alle skibriller fra ZEISS overholder de internationale standarder.

Skibriller fra ZEISS er behandlet med Performance ZEISS Ri-PelTM og en hydrofob coating – der er vandafvisende og nem at rengøre – som sikrer den bedste ydeevne.

Kollektionen af skibriller fra ZEISS omfatter et udvalg af forskellige skibriller i tre grundlæggende designs – alle fremstillet i Italien:

 • Cylindriske
 • Udskiftelige
 • Junior

Cylindriske

Stilfuldt look og på linje med de nyeste trends.
Kan bruges sammen med dine almindelige briller.

Skibriller fra ZEISS Cylindriske - Stilfuldt look og på linje med de nyeste trends.

Udskiftelige

To forskellige glaspar, som giver dig mulighed for at skabe din egen stil og tilpasse dig alle vejrforhold.

Skibriller fra ZEISS Udskiftelige - To forskellige glaspar, som giver dig mulighed for at skabe din egen stil og tilpasse dig alle vejrforhold.

Junior

Sikkerhed og komfort udviklet til unge skiløbere.
Kan bruges sammen med dine almindelige briller.

Skibriller fra ZEISS Junior - Sikkerhed og komfort udviklet til unge skiløbere.

Du kan kun få skibriller fra ZEISS hos optikeren.

Effektiv UV-beskyttelse – selv i ekstremt sollys

ZEISS-løsninger, der beskytter dine øjne.

Sollyset er meget kraftigt i bjergene – en effekt, der forstærkes markant af det lys, som kastes tilbage fra sne og is. Intet andet sted blænder sol og genskin så meget som her. Resultat: Dine øjne udsættes for langt mere UVA- og UVB-stråling fra solen end normalt.

Skibriller fra ZEISS bortfiltrerer 100 % af denne stråling op til en bølgelængde på 400 nanometer og yder pålidelig beskyttelse af dine øjne mod de farer og mulige skadevirkninger, som er forbundet med sollys. De sikrer også optimalt syn i al slags vejr, særligt under nedsat sigtbarhed. Dette giver øget sikkerhed, selv ved høj hastighed eller i ukendt terræn.

Kollektionen omfatter et udvalg af glas med særlig ydeevne til al slags vejr:

 • Til forhold med kraftigt lys
  Glas med mørk farve og spejle i flere lag
 • Til forhold med sparsomt lys
  Kontrastglas i lyse farver
 • Til udfordrende lysforhold: ZEISS SONAR-serien
  Kontrastglas med patenteret farve

ZEISS SONAR: Så du bedre kan aflæse pisten.

Denne innovative og patenterede farve med høj kontrast er særligt udviklet til at forbedre synet i sne og identificere forhindringer ved at forstærke farvernes lysstyrke og kontrast. I modsætning til de almindelige blå blokeringsfiltre benytter ZEISS SONAR en særlig spektralkurve, som også dæmper blåtoner, men samtidig lader en vis mængde blåt lys nå øjet – mellem 380-500 nm – som er nok til at bæreren kan identificere ujævnheder, såsom bump og fordybninger, i sneen. Det gør det mere sikkert at stå på ski og snowboard.

Stort visir, der giver optimal syn.

Til alle brugere, i al slags vejr.

Her er der ikke gået på kompromis med noget: Visiret i skibrillerne fra ZEISS giver et fantastisk syn, så du kan være sikker på ikke at overse forhindringer på din vej, når du står på ski eller snowboard – fx træer, ændringer i terrænet, ujævnheder eller klipper.

Skibrillerne med udskiftelige glas fra ZEISS indeholder en patenteret* detalje: Den tynde skumindsats gør ikke alene skibrillerne mere behagelige at have på, men gør også synsfeltet markant større i sammenligning med klassiske skibriller, som har et tykkere skum.

De cylindriske skibriller fra ZEISS har et større visir, som giver et maksimalt synsfelt under din sport.

*Patent: EP2965728A1

Optimal pasform og stødmodstand

Garanti for komfort

Better contrast vision, less glare. The optimum coating for your snow goggles.

Visiret på skibrillerne fra ZEISS er fremstillet i slidstærkt polykarbonat og forsynet med en beskyttende coating, som gør det endnu hårdere. Den let justerbare rem er beklædt med silikone, hvilket sikrer et bedre greb på hjelmen. For at sikre en god kompatibilitet med de fleste hjelme er skibriller fra ZEISS udstyret med en aftagelig spoiler øverst på stellet.

5 tips om køb og pleje af skibriller

comfortable vision

1. Vær opmærksom på størrelse og pasform, når du køber skibriller, og vær omhyggelig med at sikre dig, at de giver dig et behageligt syn. Tag dig god tid til at vælge. Afprøv pasform og synskvalitet omhyggeligt, og vær ikke genert – vær ikke bange for at sige, hvad du tænker. Når du skal købe skibriller, er det bedst, hvis du har den hjelm eller de briller med, som du bruger, når du står på ski eller snowboard. Det er ikke alle skibriller, der er egnede til at have uden på almindelige briller – og måske er de ikke kompatible til din hjelm.

UV Protection

2. Sørg for at vælge et par skibriller, som yder optimal UV-beskyttelse og som farvemæssigt tager højde for forskellige vejr- og sigtbarhedsforhold.

Requirements

3. Skibriller har en vanskelig opgave. I solen skal de dæmpe det skarpe lys, og i diffust lys skal de give skarpere kontraster og klarere konturer. Den opgave kan ikke løses af én enkelt farve eller spejlcoating, og derfor er du bedst tjent med et par skibriller med udskiftelige glas. Kontakt din optiker, hvis du ønsker at vide mere.

Circulation and Antifog

4. Spørg ind til ventilations- og antidugegenskaberne i dine nye skibriller.

Cleaning your snow goggles

5. Vær forsigtig, når du rengør dine skibriller! Gnid aldrig på dem med en klud eller handske, hvis de er blevet våde på indersiden, for så kan du hurtigt få ødelagt brillernes antidug-coating. Ryst dem i stedet forsigtigt, eller lad dem lufttørre, hvis det er varmt i vejret – men læg dem ikke på radiatoren. Rengør dine skibriller fra ZEISS med lunkent vand og en neutral sæbe. Undgå, at dine skibriller bliver våde på indersiden, når du rengør dem. Brug aldrig organiske opløsningsmidler eller vådservietter!

Lignende produkter

Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig