ZEISS skibriller.

En pålidelig makker, som giver effektiv beskyttelse på pisten.

Udviklet specielt med alpin vintersport for øje. Med et par skibriller fra ZEISS er dine øjne godt beskyttet mod sne, regn og vind samt mod den UV-A- og UV-B-stråling, som er særligt intens i højtliggende bjergområder. Du får moderigtig beskyttelse og et fantastisk syn – i al slags vejr.

ZEISS skibriller.

Perfekt beskyttelse og et godt syn i alle situationer og al slags vejr.

Under skiløb og snowboarding udsættes øjnene for ekstreme forhold. De sne- og isklædte bakker reflekterer solens lys, hvilket giver betydeligt mere UV-stråling, sigtbarheden forringes af nedbør, og den kolde vind medvirker også til, at det kan være vanskeligt at se ordentligt. ZEISS’ skibriller er skabt specielt med henblik på de udfordringer, som er forbundet med alpinsport. De sidder fantastisk godt og giver perfekt UV-beskyttelse, et stort synsfelt og et bedre kontrastsyn både i stærk sol og i diffust lys. Skibrillerne fra ZEISS er desuden ekstremt robuste og lette – og du kan vælge mellem et stort udvalg af moderigtige stel og farver.

Sidder perfekt, høj stødsikkerhed.

Med garanti for et klart syn.

Visiret på ZEISS’ skibriller er fremstillet i slidstærkt polykarbonat og forsynet med en beskyttende overfladebehandling, som gør det endnu hårdere. Den let justerbare rem er beklædt med silikone, hvilket sikrer, at den sidder godt fast på hjelmen. For at sikre en god kompatibilitet med de fleste hjelme er ZEISS skibriller udstyret med en aftagelig spoiler øverst på stellet.

Her er der ikke gået på kompromis med noget: Vores visirer giver et fantastisk syn, så du kan være sikker på ikke at overse forhindringer på din vej, når du står på ski eller snowboard – f.eks. træer, ændringer i terrænet, ujævnheder eller klipper.

BLACK – Multilayer GREEN
BLACK – Multilayer GREEN
BLACK – Multilayer RED
BLACK – Multilayer RED
BLACK – Multilayer GOLD
BLACK – Multilayer GOLD
WHITE – Multilayer GOLD
WHITE – Multilayer GOLD

Effektiv UV-beskyttelse – selv i ekstremt stærk sol.

Solen er meget stærkere i bjergene – og denne effekt forstærkes markant af det lys, som kastes tilbage fra sne og is. Intet andet sted blænder sol og genskin så meget som her. Resultat: Øjnene udsættes for langt mere UV-A- og UV-B-stråling fra solen end normalt. ZEISS skibriller bortfiltrerer al stråling op til en bølgelængde på 400 nanometer, så dine øjne er 100 % beskyttet mod de risici og mulige skadevirkninger, som er forbundet med sollys.

Den rigtige farve, den perfekte spejlbehandling.

Til hvem som helst, i al slags vejr.

ZEISS’ kollektion af skibriller omfatter en lang række herre- og damemodeller i flotte farver, herunder også modeller med udskiftelige glas (ZEISS Interchangeable). Med forskellige typer spejlbehandling og et stort udvalg af kvalitetsfarver får dine skibriller ikke alene et unikt og moderigtigt look, men sikrer dig også et optimalt syn uanset vejrforholdene.

Større komfort og fleksibilitet. ZEISS Interchangeable er forsynet med en patenteret designdetalje: Den tynde skumindsats gør ikke alene skibrillerne mere behagelige at have på, men gør også synsfeltet markant større i sammenligning med klassiske skibriller med tykkere skum. Et par skibriller med udskiftelige glas leveres med to glas: Ét til svagt lys og ét til stærkt lys.

Bedre kontrastsyn, mindre blænding. Den perfekte overfladebehandling til dine skibriller.

Bedre kontrastsyn, mindre blænding. Den perfekte overfladebehandling til dine skibriller.

De specialfarver, vi bruger til skibriller hos ZEISS, gør det betydeligt lettere for dig at aflæse skibakken – især når sigtbarheden er lav. Dette giver større sikkerhed, selv ved høje hastigheder eller i ukendt terræn. Med en god overfladebehandling bliver dine skibriller lige så behagelige, som de er praktiske, hvad enten der er tale om en farve, en spejlbehandling eller en vand- og smudsafvisende overfladebehandling: Du vil opleve, at sne- og isbelagte overflader ikke blænder så meget, og du får et bedre detaljesyn med tydeligere kontraster samt en ekstra beskyttelse mod solens lys.

ZEISS SONAR: Så du bedre kan aflæse skibakken.

Større sikkerhed og synskomfort: Et par skibriller med ZEISS SONAR-teknologi giver dig et bedre syn i snedækkede landskaber under alle lysforhold. Uden overfladebehandling er de gode, når lyset er svagt, mens vi anbefaler en spejlbehandling til brug i stærkt lys. Farver og kontraster opfattes bedre – selv mens du suser ned ad bjerget. Denne farves særlige spektralkurve dæmper blåt lys, men lader alligevel en vis mængde blåt lys slippe igennem, så du får alle de vigtige informationer med, som lyset kan give dig om dine omgivelser. Med SONAR kan du bedre aflæse skibakken, fordi ujævnheder i sneen (f.eks. bump og fordybninger) er lettere at få øje på.

Ikke kun til afterskiing: Solbrilleglas eller farveskiftende brilleglas fra ZEISS.

Dette moderigtige stykke tilbehør er en uundværlig ledsager, som sikrer dig et superklart syn. De yder 100 % beskyttelse mod UV-stråler og fås også i en farveskiftende udgave . ZEISS solbrilleglas – det bedste valg til dine solbriller. Det er underordnet, om du skal have styrke i eller ej: Med vores omfattende sortiment finder alle det perfekte solbrilleglas.

5 tips om køb og pleje af skibriller

behagelig vision

1. Vær opmærksom på størrelse og pasform, når du køber skibriller, og vær omhyggelig med at sikre dig, at de giver dig et godt og afslappet syn. Tag dig god tid til at vælge. Test pasform og synskvalitet omhyggeligt, og vær ikke genert – vær ikke bange for at sige, hvad du tænker. Når du skal købe skibriller, er det bedst, hvis du har den hjelm eller de briller med, som du bruger, når du står på ski eller snowboard. Det er ikke alle skibriller, der er egnede til at have uden på almindelige briller – og du kan også risikere at falde for et par skibriller, som ikke passer til din hjelm.

UV-beskyttelse

2. Sørg for at vælge et par skibriller, som yder optimal UV-beskyttelse, og som farvemæssigt tager højde for forskellige vejr- og sigtbarhedsforhold.

Skibriller har en vanskelig opgave.

3. Skibriller har en vanskelig opgave. I solen skal de dæmpe det skarpe lys, og i diffust lys skal de give skarpere kontraster og klarere konturer. Den opgave kan ikke løses af en enkelt farve eller spejlbehandling, og derfor er du bedst tjent med et par skibriller med udskiftelige glas. Hør nærmere hos din optiker.

Ventilations- og antidugegenskaber

4. Spørg til dine nye skibrillers ventilations- og antidugegenskaber.

Vær forsigtig, når du rengør dine skibriller!

5. Vær forsigtig, når du rengør dine skibriller! Gnid aldrig på dem med en klud eller handske, hvis de er blevet våde på indersiden, for så kan du hurtigt få ødelagt antidugbehandlingen. Ryst dem i stedet forsigtigt, eller lad dem lufttørre, hvis det er varmt i vejret – men læg dem ikke på radiatoren. ZEISS skibriller rengøres med lunkent vand og en neutral sæbe. Pas på at dine skibriller ikke bliver våde på indersiden, når du rengør dem. Brug aldrig organiske opløsningsmidler eller vådservietter!

Lignende produkter

Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig