Skibriller

Aflæs skibakken: Uforlignelig optik kombineret med dynamiske og moderigtige skibriller

Skibakker, ”here we come”! Det er mange menneskers foretrukne årstid. Skiløb og snowboarding kan imidlertid være meget belastende for øjnene, som udsættes for stærk vind, lave temperaturer, høje UV-niveauer og op til 90 % større refleksion af solens stråler i det snedækkede landskab. Dette kan have en afgørende indflydelse på dit syn, og selv erfarne skiløbere har vanskeligt ved at bevare et optimalt syn, når de bevæger sig fra sol ind i skygge. Med et par skibriller fra ZEISS kan du slappe af til afterskiing uden at være plaget af røde, rindende og trætte øjne. Du kan vælge fra en bred vifte af specialteknologier, farver og egenskaber.

 • Dine fordele

  Dine fordele

  Fordele for brillebrugeren

  Til din yndlingshobby

  • Pålidelig UV-beskyttelse: Lys reflekteret fra sneen øger effekten af den ultraviolette stråling betydeligt, når man står på ski i højderne. ZEISS' skibriller er udviklet specielt til alpint skiløb og yder derfor 100 procent beskyttelse mod solens UVA- og UVB-stråler op til 380 nanometer.
  • Optimal pasform og beskyttelse: Skibriller må ikke forringe skiløberens syn. Uanset om du foretrækker slalom, langrend, freestyle, et udfordrende snowboardløb eller blot en dag på bakken sammen med familien, kan du finde et par passende skibriller hos ZEISS. Skibrillerne fås i mange forskellige herre- og damemodeller, heriblandt også modeller med udskiftelige brilleglas. Alle yder de en optimal beskyttelse mod vind, sne og regn - og selvfølgelig beskyttelse mod solen.
  • Et optimalt syn takket være uforlignelig ZEISS-optik – bedre kontrastsyn: Takket være særlige overfladebehandlingsteknologier fra ZEISS gør skibrillerne det lettere for skiløberen at aflæse skibakken uanset vejrforholdene. Dette giver ekstra sikkerhed selv ved høje hastigheder og i ukendt terræn. Forskellige specialfarver, polariserende filtre og overfladebehandlinger med spejleffekt sikrer, at skiløberens personlige præferencer ikke glemmes.
  • Stilfuldt udseende: ZEISS skibriller er mere end blot et stykke tilbehør. De er også en modegenstand, der skal passe til brugerens personlige stil. Et stort udvalg af flotte, farvede brilleglas og moderigtige stel sikrer, at du ikke behøver at gå på kompromis, når det gælder mode.
  • Også velegnede til brillebrugere: En klemmeindsats med din styrke kan nemt sættes ind i ZEISS-skibrillerne og dermed sikre alle brillebrugere et perfekt, afslappet syn.
    
 • Hvad er det, der gør skibriller fra ZEISS så enestående?

  Har du hørt om SONAR?

  Dette billede simulerer en sammenligning af, hvad du ser.

  Dette billede simulerer en sammenligning af, hvad du ser.

  ZEISS SONAR* er en innovativ farve fra ZEISS Sunlens i Italien. Den forbedrer synet under alle lysforhold i sneen og forstærker farver, lysstyrker og kontraster selv ved høje hastigheder på skibakkerne. Den gør det med andre ord mere sikkert at stå på ski.

  Til forskel fra almindelige blå filtre undertrykker den særlige spektralkurve i ZEISS Sonar blåt lys, men lader noget af det nå øjet indenfor området mellem 380 og 500 nm. Dette gør det muligt for dig at se ujævnheder i sneen, som f.eks. buler og fordybninger. Det gør det mere sikkert at stå på ski og snowboard.

  Skibrillerne kan desuden fås med ZEISS Sonar, og modellerne til herrer kan fås med polariserende filter. ZEISS POL-skibriller har termisk formede glas med en rød tone. De sikrer:

  • Mindre blænding forårsaget af sne og is
  • Optimal syns- og brugerkomfort
  • Bedre kontrast- og detaljesyn
  • Beskyttelse mod sollys

  Større sikkerhed og endnu mere sjov med din yndlingssport
   

  * ZEISS Sonar-patent: PCT/EP2013/000138.

  ZEISS Interchangeable: Modellerne med udskiftelige brilleglas

  Loading the player...
 • Modeller

  Herremodeller

  Damemodeller

  Junior models

  Modeller med mulighed for at skifte glas

Dine specialtilpassede brilleglas:
Disse ZEISS produkter er muligvis det bedste produkt for dig.

Har du brug for sportsbriller?

ZEISS sportsbrilleglas

Professionelle eller amatører, cyklister eller golfspillere, svømmere eller tennisspillere: Et godt syn er væsentligt, og alle atleter er forskellige.

Kurvede brilleglas med styrke fra ZEISS er baseret på mange års erfaring.

Ikke blot til efter at du har stået på ski

ZEISS solbrilleglas

Tilfredsstil din passion for farver og toner: ZEISS kan lave dem uanset om det er enkeltstyrke, graduerede eller individualiserede brilleglas.

Læs mere om ZEISS solbrilleglas

Klart syn hele dagen, hver dag

Løsning til rengøring af brilleglas fra ZEISS

Det er altid irriterende at have snavsede brilleglas. Rengøring af dine brilleglas bør være så forsigtigt, enkelt og effektivt som muligt. Det er grunden til, at ZEISS tilbyder så bredt et sortiment rengøringsmuligheder til brilleglas.

En hurtig aftørring eller en grundig rengøring? ZEISS har netop den løsning til rengøring af brilleglas, som du behøver

Personligt råd: Find en ZEISS optiker i nærheden af dig

Følgende optikere har ZEISS-skibriller. Find din ZEISS-optiker her.

Søg efter Relaxed Vision Centre og i.Scription partnere

Del denne artikel med dine venner