Skibriller

Aflæs skibakken: Uforlignelig optik kombineret med dynamiske og moderigtige skibriller

Skibakker, ”here we come”! Det er mange menneskers foretrukne årstid. Skiløb og snowboarding kan imidlertid være meget belastende for øjnene, som udsættes for stærk vind, lave temperaturer, høje UV-niveauer og op til 90 % større refleksion af solens stråler i det snedækkede landskab. Dette kan have en afgørende indflydelse på dit syn, og selv erfarne skiløbere har vanskeligt ved at bevare et optimalt syn, når de bevæger sig fra sol ind i skygge. Med et par skibriller fra ZEISS kan du slappe af til afterskiing uden at være plaget af røde, rindende og trætte øjne. Du kan vælge fra en bred vifte af specialteknologier, farver og egenskaber.

Dine fordele

Til din yndlingshobby

  • Pålidelig UV-beskyttelse: Lys reflekteret fra sneen øger effekten af den ultraviolette stråling betydeligt, når man står på ski i højderne. ZEISS' skibriller er udviklet specielt til alpint skiløb og yder derfor 100 procent beskyttelse mod solens UVA- og UVB-stråler op til 380 nanometer.
  • Optimal pasform og beskyttelse: Skibriller må ikke forringe skiløberens syn. Uanset om du foretrækker slalom, langrend, freestyle, et udfordrende snowboardløb eller blot en dag på bakken sammen med familien, kan du finde et par passende skibriller hos ZEISS. Skibrillerne fås i mange forskellige herre- og damemodeller, heriblandt også modeller med udskiftelige brilleglas. Alle yder de en optimal beskyttelse mod vind, sne og regn - og selvfølgelig beskyttelse mod solen.
  • Et optimalt syn takket være uforlignelig ZEISS-optik – bedre kontrastsyn: Takket være særlige overfladebehandlingsteknologier fra ZEISS gør skibrillerne det lettere for skiløberen at aflæse skibakken uanset vejrforholdene. Dette giver ekstra sikkerhed selv ved høje hastigheder og i ukendt terræn. Forskellige specialfarver, polariserende filtre og overfladebehandlinger med spejleffekt sikrer, at skiløberens personlige præferencer ikke glemmes.
  • Stilfuldt udseende: ZEISS skibriller er mere end blot et stykke tilbehør. De er også en modegenstand, der skal passe til brugerens personlige stil. Et stort udvalg af flotte, farvede brilleglas og moderigtige stel sikrer, at du ikke behøver at gå på kompromis, når det gælder mode.
  • Også velegnede til brillebrugere: En klemmeindsats med din styrke kan nemt sættes ind i ZEISS-skibrillerne og dermed sikre alle brillebrugere et perfekt, afslappet syn.

Hvad er det, der gør skibriller fra ZEISS så enestående?

Har du hørt om SONAR?

ZEISS SONAR* er en innovativ farve fra ZEISS Sunlens i Italien. Den forbedrer synet under alle lysforhold i sneen og forstærker farver, lysstyrker og kontraster selv ved høje hastigheder på skibakkerne. Den gør det med andre ord mere sikkert at stå på ski.

Til forskel fra almindelige blå filtre undertrykker den særlige spektralkurve i ZEISS Sonar blåt lys, men lader noget af det nå øjet indenfor området mellem 380 og 500 nm. Dette gør det muligt for dig at se ujævnheder i sneen, som f.eks. buler og fordybninger. Det gør det mere sikkert at stå på ski og snowboard.

Skibrillerne kan desuden fås med ZEISS Sonar, og modellerne til herrer kan fås med polariserende filter. ZEISS POL-skibriller har termisk formede glas med en rød tone. De sikrer:

  • Mindre blænding forårsaget af sne og is
  • Optimal syns- og brugerkomfort
  • Bedre kontrast- og detaljesyn
  • Beskyttelse mod sollys

Større sikkerhed og endnu mere sjov med din yndlingssport

* ZEISS Sonar-patent: PCT/EP2013/000138.

Uden ZEISS SONAR Med ZEISS SONAR
Uden ZEISS SONAR
Med ZEISS SONAR

ZEISS Interchangeable: Modellerne med udskiftelige brilleglas

Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig