Polariserende solbrilleglas

Et godt og afslappet syn uden irriterende reflekser.

Hvad kan polariserende solbrilleglas?

For skiløbere og vandsportsentusiaster er de slet og ret uundværlige, men praktisk taget enhver brillebruger kan have stor glæde af dem: Solbrilleglas med polariseringsfilter. Denne særlige overfladebehandling fjerner en stor del af det irriterende genskin, som opstår, når solens lys kastes tilbage fra overflader som f.eks. våde veje, sne, vand eller metal. En særlig toning forbedrer også kontrast- og farveopfattelsen.

Resultat: Færre irriterende reflekser i brilleglasset, så du får et usædvanlig klart og afslappet syn – selv i stærk sol. En meget nyttig detalje – ikke kun hvis dine øjne er særligt følsomme over for skarpt lys, men også til bilkørsel, strandture, sportsudøvelse og andre dagligdags aktiviteter. Polariserende solbrilleglas øger simpelthen synskomforten markant. Og selvfølgelig giver solbrilleglas med et polariseringsfilter fra ZEISS 100 % UVA- og UVB-beskyttelse.

Sådan fungerer polarisering

Naturligt lys bevæger sig i alle retninger. Derfor betegner man det som upolariseret. Når lysstråler rammer en reflekterende overflade – f.eks. når solens lys rammer vandet, sneen, en våd vej eller en glasoverflade, kastes det tilbage og ledes i en bestemt retning. Det polariseres med andre ord.

Størstedelen af dette lys polariseres horisontalt – det er altså arrangeret vandret. Polariseringsfiltret i et brilleglas har derimod en lodret struktur og blokerer derfor det reflekterede lys, så genskin fra vand, sne og våde veje næsten elimineres.

uden Polarisation Filter med Polarisation Filter
uden Polarisation Filter
med Polarisation Filter

Lignende produkter

Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig