Solbriller med spejleffekt:
ZEISS DuraVision® Mirror.

Modestatement og ekstra komfort.

Solbrilleglas med spejleffekt – hvem er de til?

De hjælper dig med at skabe dit unikke look – og de er ikke kun moderigtige, men også meget funktionelle: Solbrilleglas med en ZEISS DuraVision Mirror-behandling giver et krystalklart syn med betydeligt færre reflekser. Det øger synskomforten, ikke blot under ekstreme lysforhold, som f.eks. i bjergene eller når der ligger sne, men også på stranden, i parken og når du shopper eller dyrker sport. Dette opnås med to særlige overfladebehandlinger: En anti-refleksbehandling på bagsiden af brilleglasset og en spejlbehandling på forsiden. Solbrilleglas med DuraVision® Mirror er også smudsafvisende og ekstra lette at rengøre.

Et lille modetip: Vores spejlbehandlinger fås i otte forrygende farver – fra rød, grøn og blå til sølv og guld – som giver mulighed for mange spændende effekter. Du kommer til at se fantastisk ud! Brilleglas med spejleffekt er geniale til metalstel af enhver form og størrelse, men passer også rigtig godt til pantobriller.

NB: Hvis du kører bil, skal du være opmærksom på, at ikke alle farver er egnede til brug i trafikken.
Tal med din optiker om dine synsbehov. Han eller hun vil med glæde rådgive dig om, hvilken farve der kan være den rigtige for dig. Og selvfølgelig giver solbrilleglas med ZEISS DuraVision Mirror 100 % UVA- og UVB-beskyttelse.

DuraVision® Mirror-farver

Overfladebehandlingen ZEISS DuraVision Mirror fås i otte forskellige farver.

DuraVision Mirror-farver

Lignende produkter

Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig