ZEISS Enkeltstyrke SmartLife brilleglas

Simpelt hen vores bedste brilleglas.
For travle øjne. For et digitalt liv.

En ung kvinde i en skøjtepark med ZEISS Single Vision SmartLife brilleglas.
 • Tjekker du tit din smartphone, når du er på farten?
 • Vil du have et skarpt syn helt ud til kanterne på dine brilleglas?
 • Hvad med skræddersyede brilleglas tilpasset til hvordan DU ser?

Oplev ZEISS innovation.

ZEISS SmartLife brilleglas er baseret på omfattende videnskabelig forskning og er designet til dine øjne, alder og din digitalt forbundne livsstil. De er spækket med teknologi for dem, der ønsker fremragende optik - tilpasset til den enkelte.

Et udsnit med en der går tur i en illustreret by med en smartphone der dukker op.

På farten

Et udsnit med en der går tur i en illustreret by med en smartphone der dukker op.

og online samtidig?

Lad dine øjne holde sig.

ZEISS Single Vision SmartLife brilleglas med Smart Dynamic Optics gør det let for dine øjne at skifte mellem skærmen og det virkelige liv, fra nær til fjern. Glæd dig over et perfekt syn på alle afstande - selv når du er på farten.

Udvid dit perspektiv.

Standard enkeltstyrkeglas hjælper mennesker med at se klart - men for det meste gennem midten af brilleglasset. Det er ikke ideelt for den måde, hvorpå vi bruger vores øjne i nutidens digitalt forbundne verden på farten. Vi har brug for et godt periferisk syn.1 ZEISS SmartView teknologi kalkulerer dit brilleglas-design for et skarpt syn i alle retninger - hele vejen ud til kanterne.

Godt rustet med den seneste teknologi. Let som en fjer.

Et illustreret brilleglas der falder ned som en fjer

Heldigvis vejer teknologi ikke noget. Faktisk gør vores teknologi dine brilleglas endnu tyndere og lettere. Takke være Clear Optics og Thin Optics er vi sikre på at du vil føle dig godt tilpas og se godt ud med dine SmartLife brilleglas - uanset disse styrke.

Fremstillet for
HVORDAN, du ser.

Fremstillet for
HVORDAN du ser.

Animeret illustration af en person der bevæger øjnene og hovedet, ser igennem forskellige sektioner af sine SmartLife-briller på en smartphone og i forskellige afstande i en 3D-objekt-rum-model, efterfulgt af hundreder af datalyspunkter, der giver tallet 12,5

Vi har undersøgt, hvordan mennesker bevæger hovedet og øjnene, og hvor de kigger gennem brilleglassene

 • online

 • offline

 • i alle afstande

 • hele dagen

ZEISS SmartView 2.0 teknologi anvender disse resultater og tilpassede 3D-objekt-rum-modeller til at forbedre dit syn.

12,5 millioner datapunkter.

Vi kan kombinere denne enorme mængde information om aldersrelateret synsadfærd med dine personlige, anatomiske og fysiologiske data, takket være ZEISS Intelligence Augmented Design-teknologi.2 Det gør vores Single Vision SmartLife Individual 3 til de mest unikt DU-brilleglas fra ZEISS.

Resultaterne.5

 • 88 %

  Op til 88 % større klare synsfelter, sammenlignet med ZEISS' sfæriske og asfæriske enkelstyrkeglas.

 • 94 %

  94 % af dem der bruger briller opfatter brede felter med behageligt syn på mellemdistance og nær.3

 • 98 %

  98 % af dem der bruger briller ville anbefale ZEISS SmartLife Individual 3 brilleglas til deres venner og familie.4

Se forskellen.

Oplev hvordan ZEISS Single Vision SmartLife brilleglas er i sammenligning med konventionelle enkeltstyrkeglas.

Smart  syn for  livet

Smart syn for livet.

Efterhånden som du bliver ældre, fortsætter dine øjne med at ændre sig. Det gør den måde hvorpå du bruger dem også. Hele vores SmartLife portefølje inkluderer aldersintelligens - til glasoptik der tilpasset hvert stade i livet.

Et barneansigt formes til en teenagers og til en voksens.
 • ZEISS SmartLife YOUNG
 • ZEISS SmartLife SINGLE VISION
 • ZEISS SmartLife DIGITAL
 • ZEISS SmartLife PROGRESSIVE

Lad os repetere.

Gør dem endnu smartere.

Brilleglas-ingredienser til fuldendelse af dine SmartLife brilleglas.

Du har valgt et fantastisk brilleglasdesign - men der er lige et par valg mere at træffe. Disse faktorer er værd at tage med, inden du køber dit næste par.

Dine øjne

ZEISS Single Vision SmartLife har én optisk styrke til at korrigere enten synet enten nær eller fjern. Din øjenlæge bør bekræfte, om dette er den rette brilleglastype for dig.

Din livsstil

Ud over din brillestyrke er SmartLife® designet til HVORDAN du bruger dine øjne, mens du er digitalt forbundet og på farten. Med Intelligence augmentation (IA) kan vi individualisere glassene i endnu højere grad - spørg blot på ZEISS Single Vision SmartLife Individual hos din optiker.

Dit ansigt & stel

Dine brilleglas kan fin-tunes til at passe til dit ansigts anatomi. Det er blevet muligt med ZEISS FaceFit teknologi og nogle målinger, der foretages af din optiker.

Øjenbeskyttelse

Fuld uv-beskyttelse findes i alle SmartLife brilleglas. Du kan også tilføje ZEISS BlueGuard med blålysbeskyttelse, eller PhotoFusion X - som solbriller og hverdagsbriller alt-i-et. Begge er fantastiske valg til et travlt, skærm-fyldt liv.

Tykkelse & vægt

Alle ZEISS SmartLife brilleglas er konstrueret til at være tynde og flade. Du har også valget af brilleglasmateriale og -styrke - det kan have indflydelse på, hvordan du ser ud og føler dig tilpas med dine nye briller.

Holdbarhed & pleje

En ZEISS DuraVision brilleglas-coating efter eget valg vil styrke dine briller, gøre dem lette at rengøre og meget mere. Føj de egenskaber til, der er vigtige for dig.

Nogen spørgsmål?

 • Disse brilleglas er normalt ideelle til mennesker i 20-års alderen, men vil være til gavn for enhver, der har problemer med at se, enten nær (hyperopisk) ELLER fjernt (myopisk). Vores ZEISS SmartLife-udvalg har virkelig gode valgmuligheder til børn og ældre brillebruger.

 • Et brilleglas' magi beror i dets design. I modsætning til enkeltstyrkeglas solgt over hele verden har ZEISS SmartLife brilleglas en freeform-design. Det betyder at mange aspekter af brilleglassets optik kan tilpasses til den individuelle bruger, hvilket kan give et bedre syn igennem et større areal af glasset. Disse brilleglas, der er baseret på videnskabelig forskning i menneskers synsadfærd, er også optimeret til at passe perfekt til vores digitalt forbundne livsstil på farten og støtte travle øjne, der hele tiden må skifte fokus.

 • Det mener vi ganske bestemt. Færdig-lavede læsebriller er et billigt og nemt valg, men de er ikke lavet specielt til dig. ZEISS SmartLife læsebriller kan individualiseres til at passe til dine foretrukne læseafstande - med et naturligt, behageligt syn på nær afstand.

 • 1

  Dynamisk synsundersøgelse - ændringer i synsadfærd gennem digitale enheder. ZEISS Vision Science Lab, Institute for Ophthalmic Research, University of Tuebingen, 2019. Data på fil.

 • 2

  Internal Global Vision Study, Carl Zeiss Vision International GmbH, DE, 2020-2021. (ikke publiceret, data på fil)

 • 3

  Ekstern test af brugertilvænning af ZEISS SmartLife brilleglassortiment, n=169 testdeltagere. (SV=48, DIG=39, PAL=82). Aston Optometry School, Aston University, UK 2019. (ikke publiceret, data på fil)

 • 4

  Markedsforbruger-accepttest af ZEISS SmartLife Individual 3 rilleglasportefølje, n=128 testdeltagere i DE, CN, 2022, Carl Zeiss Vision International GmbH. (Ikke-offentliggjort, data på fil)

 • 5

  Udvalget af ZEISS SmartLife Individual 3 er begrænset til progressive glas.