ZEISS Digital SmartLife brilleglas

Simpelt hen vores bedste brilleglas.
For et afslappet syn. Til det moderne liv.

En ung mand der smiler, med en rygsæk over skulderen bærer ZEISS Digital SmartLife briller og ser til siden.
 • Over 30, og dine øjne føles trætte, når dagen er omme?
 • Er det lidt mere besværligt at skifte fra fjern til nær end før?
 • Vil du have skarpt, afslappet syn på alle afstande, hele dagen?

Gode nyheder.

Hvis du har brug for afstandsbriller og har besvær med at fokusere tæt på, er det måske ikke nødvendigt med flerstyrkeglas endnu. Måske har dine øjne blot brug for at slappe af. ZEISS Digital SmartLife brilleglas er spækket med teknologi til afhjælpning af øjetræthed og til at holde fokus hele dagen.

Op. Ned. Fjern. Nær. Skift med lethed.

Bitte-små tekster og konstant skift af fokus kan være hårdt mod dine øjne. Hvis du er midt i 30-erne og opefter, har du måske lagt mærke til at de bliver trætte, og det går ud over dit syn - især hen mod slutningen af dagen. SmartLife® brilleglas fra ZEISS fremstilles for at håndtere stress af dine digitalt forbundne øjne på farten.

Takl trætheden.

Briller med ZEISS Digital SmartLife brilleglas viser synszonerne.

Med en stor afstandszone og en specielt optimeret nær-zone giver ZEISS Digital SmartLife brilleglas dine øjne den støtte de har brug for for at fokusere fra fjern til tæt på med mindre anstrengelse.

Skræddersyet klart syn - i stellet efter dit valg.

Dit stel vil være afgørende for størrelsen og formen af dine SmartLife brilleglas.

Ung kvinde der bærer oplyste briller med målinger af glassene, der skifter form fra et rundt stel, til et katte-øje-stel til et firkantet stel, mens målingerne tilpasses.

ZEISS FrameFit®+ teknologi vil udregne dine brillers synszoner præcist - så det giver perfekt klart syn, der hvor du har mest brug for det.

Fremstillet for
HVORDAN du ser

Fremstillet for
HVORDAN du ser

Animeret illustration af en person der bevæger øjnene og hovedet, ser igennem forskellige sektioner af sine SmartLife-briller på en smartphone og i forskellige afstande i en 3D-objekt-rum-model, efterfulgt af hundreder af datalyspunkter, der giver tallet 12,5

Vi har undersøgt, hvordan mennesker bevæger hovedet og øjnene, og hvor de kigger gennem brilleglassene

 • online

 • offline

 • i alle afstande

 • hele dagen

ZEISS SmartView 2.0 teknologi anvender disse resultater og tilpassede 3D-objekt-rum-modeller til at forbedre dit syn.

12,5 millioner datapunkter.

Vi kan kombinere denne enorme mængde information om aldersrelateret synsadfærd med dine personlige, anatomiske og fysiologiske data, takket være ZEISS Intelligence Augmented Design-teknologi.1 Det gør vores Progressive SmartLife Individual 3 til de mest unikt DU-brilleglas fra ZEISS.

Resultaterne.4

 • 73 %

  73 % af brugerne havde mindre trætte øjne, når dagen var omme.2

 • 81 %

  81 % af brugerne syntes at glassene har store synsfelter med behageligt syn ved opgaver i mellem- og nærområdet.2

 • 98 %

  98 % af brugerne ville anbefale ZEISS SmartLife Individual 3 brilleglas til deres venner og familie.3

Se forskellen.

Oplev hvordan ZEISS Digital SmartLife brilleglas er i sammenligning med konventionelle træthedsmodvirkende brilleglas.

Smart  syn for  livet

Smart syn for livet.

Dit syn ændrer sig hele tiden med alderen. Måske kunne du tænke dig at skifte fra digitale til flerstyrkeglas på et eller andet tidspunkt. Hele vores SmartLife portefølje inkluderer aldersintelligens - til glasoptik tilpasset hvert stade i livet. Bliv gammel med det bedste fra ZEISS.

Et barneansigt formes til en teenagers og til en voksens.
 • ZEISS SmartLife YOUNG
 • ZEISS SmartLife SINGLE VISION
 • ZEISS SmartLife DIGITAL
 • ZEISS SmartLife PROGRESSIVE

Lad os repetere.

Gør dem endnu smartere.

Brilleglas-ingredienser til fuldendelse af dine SmartLife brilleglas.

Du har valgt et fantastisk brilleglasdesign - men der er lige et par valg mere at træffe. Disse faktorer er værd at tage med, inden du køber dit næste par.

Dine øjne

Med ZEISS Digital SmartLife er det meste af brilleglasset beregnet til din styrke til afstand, men en lille "forstærker" i bunden hjælper dine øjne med at skifte fra fjern til nær. De er generelt gode til mennesker i 30-erne og 40-erne, som har plages af digital øjetræthed. Din optiker bør bekræfte, om dette er den rette brilleglastype for dig.

Din livsstil

Ud over din brillestyrke er SmartLife® designet til HVORDAN du bruger dine øjne, mens du er digitalt forbundet og på farten. Vi kan individualisere glassene endnu mere med intelligensforøgelse (IA). Spørg efter ZEISS Digital SmartLife Individual hos din optiker.

Dit ansigt & stel

Dit syn finjusteres ved at optimere afstands- og fjern-zonen på dine Digital SmartLife brilleglas, baseret på dit valgte stel. Det er blevet muligt med ZEISS FaceFit teknologi og nogle målinger, der foretages af din optiker.

Øjenbeskyttelse

Fuld UV-beskyttelse findes i alle SmartLife brilleglas. Du kan også tilføje ZEISS BlueGuard med blålysbeskyttelse, eller PhotoFusion X - som solbriller og hverdagsbriller, alt-i-et. Begge er fantastiske valg til et travlt, skærmfyldt liv.

Tykkelse & vægt

Alle ZEISS SmartLife brilleglas er konstrueret til at være tynde og flade. Du kan også vælge brilleglasmateriale og -indeks. Det har indflydelse på, hvordan du ser ud og føler dig tilpas med dine nye briller.

Holdbarhed & pleje

En ZEISS DuraVision brilleglas-coating efter eget valg vil styrke dine briller, gøre dem lette at rengøre og meget mere. Føj de egenskaber til, der er vigtige for dig.

Nogen spørgsmål?

 • Betegnelsen kan give det udseende af at disse brilleglas er til alle, der ser på en skærm hele dagen. Men det refererer faktisk til en glastype til mennesker, der har besvær med at fokusere fra fjern til nær og generes af symptomer på digitale øjentræthed. Det er meget almindeligt hos mennesker i 30-erne og opefter. Hvis du er yngre og ikke har problemer med trætte øje, er ZEISS Single Vision SmartLife brilleglas måske en bedre løsning til dine digitalt forbundne øjne. Din optiker kan bekræfte den rette glastype for dig.

 • Digitale brilleglas har to korrigerende egenskaber. Den største del af glasset er viet til dit syn på afstand, og en lille "forstærker" er integreret i bunden til hjælp for dine øjne til at skifte fra fjern til nær. De er perfekte, hvis du ikke er klar til flerstyrkeglas, men har trætte øjne eller lidt ubehag ved at se tæt på.

 • Ja! ZEISS Digital SmartLife brilleglas er et godt valg, hvis du vil have afslappede øjne og et komfortabelt syn på alle afstand og i alle retninger. Vores brugerundersøgelser har bekræftet: 73 % af brugerne oplevede mindre øjetræthed, når dagen var omme.2

 • 1

  Internal Global Vision Study, Carl Zeiss Vision International GmbH, DE, 2020-2021. (ikke publiceret, data på fil)

 • 2

  Ekstern test af brugertilvænning af ZEISS SmartLife brilleglassortiment, n=169 testdeltagere. (SV=48, DIG=39, PAL=82). Aston Optometry School, Aston University, UK 2019. (ikke publiceret, data på fil)

 • 3

  Markedsforbruger-accepttest af ZEISS SmartLife Individual 3-brilleglasportefølje, n=128 testdeltagere i DE, CN, 2022, Carl Zeiss Vision International GmbH. (Ikke-offentliggjorte data på fil)

 • 4

  Udvalget af ZEISS SmartLife Individual 3 er begrænset til progressive glas.