Et par ZEISS Single Vision-brilleglas med fuld UV-beskyttelse
ZEISS TIL OPTIKERE OG ØJENLÆGER

Enkeltstyrkeglas fra ZEISS

Drag fordel af vores brede sortiment af enkeltstyrkeprodukter - lige meget hvad dine kunder har brug for

Hver eneste ZEISS enkeltstyrkebrilleglas er designet med fokus på visuel kvalitet, udseende og komfort med dem på. Om dine kunder skal bruge læsebriller, eller om du skriver en recept ud for at korrigere en ametropi, er der en løsning i familien med enkeltstyrkeglas.

ZEISS enkeltstyrkeglas leveres som standard med fuld UV-beskyttelse.

ZEISS portefølje af Single Vision-brilleglas: Flere end 75 % af dem der går med briller køber standard-enkeltstyrkeglas og mere.1

For nærsynede eller langsynede kunder, eller dem der har enhver anden type refraktiv fejl, f.eks. astigmatisme eller presbyopi. Nu kan du tilbyde dine kunder optimalt syn, klarhed og komfort med enkeltstyrkebrilleglas af høj kvalitet. Hvorimod vores standardprodukter allerede imødekommer alle grundlæggende behov, sikrer vores kunde-tilpassede brilleglas maksimal komfort i alle situationer. Enkeltstyrkebrilleglas af plastic, trivex- eller polykarbonate: Vores glasprodukter fås i forskellige materialer, afhængigt af kravene til brilleglassene. Foruden vores færdige enkeltstyrkelagerglas og standardbrilleglas har vi også et sortiment af enkeltstyrkeglas designet til at imødekomme specifikke behov. Dette sortiment omfatter ZEISS DriveSafe Single Vision designet for fremragende komfort og bedre syn på vejen, ZEISS EnergizeMe Single Vision-brilleglas specielt designet til behovet hos dem der bruger kontaktlinser, og ZEISS Single Vision SmartLife-brilleglas designet til en online-livsstil for folk på farten. Find det ZEISS-produkt der passer bedst til dine kunders individuelle behov.

ZEISS SmartLife enkeltstyrkeglas

Egner sig til kunder på 20+ år som vil have et skarpere og mere behageligt syn når de skifter mellem online og offline. Det kan være anstrengende for øjnene hele tiden at være online og på farten. Med den forbedrede optiske kvalitet mener 94 % af de adspurgte at de opfatter et bredt felt af behagligt syn på mellem- og nærdistancen..2

ZEISS DriveSafe enkeltstyrkeglas

Perfekt til kunder, der ønsker et par all-round enkeltstyrkeglas, der er optimeret til kørsel. Med ZEISS DriveSafe enkeltstyrkeglas opnås et bedre syn ved svagt lys, så kørslen bliver sikrere og behageligere. De reducerer også den blændende virkning fra modkørende biler eller fra gadebelysning.

ZEISS Standard-enkeltstyrkeglas

Et standardprodukt der imødekommer ethvert krav til et enkeltstyrkeglas, inklusive visuel kvalitet, godt udseende og komfort. Vælg fra et sortiment af konventionelle sfæriske enkeltstyrkeglas til mere avancerede asfæriske enkeltstyrkeglas.

ZEISS enkeltstyrkelagerglas

Færdigproducerede enkeltstyrkeglas af et pålideligt og velkendt mærke. Der fås et bredt udvalg af enkeltstyrkeglas. Disse brilleglas har fuld UV-beskyttelse op til = på 400 nm.

Enkeltstyrkeglasdesigns

Kontakt os

Lav en aftale

Formularen indlæses...

De indtastede oplysninger i kontaktformularen vil blive anvendt til at  Carl Zeiss Vision Care besvarer din anmodning pr. e-mail eller telefon. Klik her for at se vores databeskyttelseserklæring.

Bliv ZEISS-partner

Formularen indlæses...

De indtastede oplysninger i kontaktformularen vil blive anvendt til at  Carl Zeiss Vision Care besvarer din anmodning pr. e-mail eller telefon. Klik her for at se vores databeskyttelseserklæring.

  • 1

    SWV Strategy with Vision, World, Lens and Frame Demand Study, 11 Sep 2016

  • 2

    Ekstern test af brugertilvænning af ZEISS SmartLife brilleglassortiment, n=48 testdeltagere (procent af deltagere, som er ‘helt enige’, ‘enige’ eller ‘lidt enige’). Aston Optometry School, Aston University, UK, 2019.

  • 3

    Global ZEISS undersøgelse med deltagelse af 2.400 kontaktlinsebrugere og 40 optikere og øjenlæger i USA, Tyskland, Kina og Italien, 2015