VISUCONSULT 100
ZEISS TIL OPTIKERE OG ØJENLÆGER

ZEISS VISUCONSULT 100 Din digitale assistent for individuelle konsultationer.

En app, som er udviklet til at gøre din rådgivningsproces til en uforglemmelig oplevelse.

  • Synsbehovanalyse
  • Præsentation af ZEISS brilleglas
  • Nem bestilling med VISUSTORE

Tilbyd dine kunder en skræddersyet synsløsning.

Med ZEISS VISUCONSULT 100 indebærer det kun tre enkle trin.

  • Først gøres det ukendte kendt med spørgeskemaet i Synsbehovanalysen. Skemaet giver dig en detaljeret analyse af din kundes livsstil, vaner og synsadfærd, så du kan vælge den mest velegnede glasløsning.
  • Dernæst gør du det usynlige synligt for kunderne ved at lade dem prøve de anbefalede glas.
  • Til sidst kan du med et klik på en knap bestille en unik og skræddersyet ZEISS brilleglasløsning.
  •   
    Download den gratis ZEISS VISUCONSULT 100-app til en iOS-tablet via App Store, så du kan bruge den digitale assistent ved individuelle konsultationer.

Synsbehovanalyse og anbefaling af brilleglas

Du kan kun anbefale den bedst egnede type glas til dine kunder, når du har en klar forståelse af deres synsbehov. Importer dine kunders synsprofilanalyser fra Min synsprofil ved at scanne QR-koden. Alternativt kan synsprofilanalysen i ZEISS VISUCONSULT 100 give dig mulighed for sammen med kunden at oprette en grundig analyse af kundens livsstil og synsadfærd. I begge tilfælde ledsages synsprofilen af mindst to anbefalinger til skræddersyede løsninger med ZEISS brilleglas på grundlag af kundens unikke synsbehov.

Præsentation af ZEISS brilleglas på iPad i augmented reality (AR).

Præsentation af ZEISS brilleglas på iPad i augmented reality (AR).

Forbrugerne kender ikke de særlige funktioner og reelle fordele ved brilleglas. Med funktionen til præsentation af brilleglas i ZEISS VISUCONSULT 100 kan valg af brilleglas gøres mere konkret. Det er et interaktivt værktøj til rådgivning omkring brilleglas, der giver en letforståelig visualisering af produkter, funktioner og fordele.

Forklaring af brilleglas og mulighed for mersalg har aldrig været lettere.

  

Præsentation af ZEISS brilleglas på iPad i augmented reality (AR).

Digital øjentræthed på grund af for meget skærmarbejde

Præsentation af brillestel på ansigt

Dette modul kan ved hjælp af et interaktivt bevægeligt hoved vise de individuelle parametre for ansigter og brillestel. Dermed bliver det let at forklare fordelene ved individuelle brilleglas for kunden.

Digital øjentræthed på grund af for meget skærmarbejde

Præsentation af tykkelse

Med præsentation af tykkelse er det let at vise, hvordan forskellige materialer og højt refraktivt brydningsindeks påvirker brilleglassenes tykkelse. Ved at skifte mellem forskellige materialer, brydningsindeks og dioptrier kan du vise kunden, hvordan dette kan reducere glassets tykkelse og vægt.

Afslutning af konsultationen med refraktionsdata, kunderapport og ukompliceret bestilling via VISUSTORE

ZEISS VISUSTORE
ZEISS VISUSTORE

1. Registrering af endelig recept og centreringsdata

Indtast kundens endelige ordination og centreringsdata for stel. Derefter kan du se oplysningerne i oversigten og overføre dem til VISUSTORE.

ZEISS VISUSTORE
ZEISS VISUSTORE

2. Oversigts-siden

Siden er en letforståelig kunderapport, der samler alle oplysninger fra dine konsultationer og produkter på ét sted, og som du kan udskrive eller sende via e-mail. De produkter, der udvælges under en præsentation af brilleglas, vil også vises på oversigts-siden.

ZEISS VISUSTORE
ZEISS VISUSTORE

3. Ukompliceret onlinebestilling med VISUSTORE

Med et klik på en knap kan du sende alle dine kunders konsultationsdata til VISUSTORE, hvor du kan afgive din bestilling. Du kan beregne, optimere og se tykkelsen og de nøjagtige specifikationer på dine kunders ZEISS-brilleglas.