Overfladebehandlinger til brilleglas.

Få et bedre og mere afslappet syn – og se fantastisk godt ud.

Nyhed!
Fuld uv-beskyttelse i
alle klare ZEISS-glas

Hightech til dine øjne. Med en overfladebehandling af dine brilleglas bliver dit syn så godt og ubesværet som muligt, mens glassene beskyttes mod ridser og bliver nemmere at rengøre. Især organiske glas kan pludselig klare det hele, hvis de får den rette overfladebehandling.

DuraVision® Premium-behandlingerne fra ZEISS.

Optimalt syn og maksimal komfort.

En professionel overfladebehandling rummer mange fordele. Den gør glassenes overflade hårdere, så de ikke så let bliver beskadiget, giver færre reflekser i overfladen og gør glassene mere smudsafvisende og nemmere at rengøre. Med DuraVision® Premium-behandlingerne fra ZEISS kombineres alle disse egenskaber i en enkelt førsteklasses overfladebehandling, som lever op til selv de højeste krav.

Optikersøgning

Find en ZEISS-optiker i nærheden af dig.

Optikersøgning

Find en ZEISS-optiker i nærheden af dig.

Den bedste beskyttelse mod ridser. Hårdere end nogensinde.

Den hårdeste overfladebehandling fra ZEISS nogensinde – og den bedste beskyttelse mod ridser. Din garanti for en vedvarende synskomfort, et fremragende syn og et par briller, som holder længst muligt.

beskyttelse mod ridser beskyttelse mod ridser

Tre gange så stærke takket være ion-teknologi.

Videnskab i aktion. Når vores brilleglas får deres DuraVision® Premium-behandling, bombarderes de med særlige ioner. Dermed komprimeres hvert enkelt lag optimalt, hvilket giver en utrolig hårdhed og gør glassene op til tre gange så stærke som organiske glas med en standardoverfladebehandling fra ZEISS og 35 % mere robuste end vores anti-refleksbehandlede mineralglas. Og der er flere fordele: Den ekstra glatte og hårde overflade gør glasset mere smudsafvisende og betydeligt nemmere at rengøre.

Se bedre, og se bedre ud. Med den perfekte anti-refleksbehandling.

Brilleglas skal have en anti-refleksbehandling for at sikre, at du får et klart og ubegrænset syn. Reflekser i glassene – f.eks. på grund af genskin fra våde veje og andre reflekterende overflader eller lys fra lamper eller fra trafikken om natten – reduceres til et minimum, og brilleglassene bevarer en naturlig klarhed. Det øger brugskomforten og gør samtidig brillerne mere kosmetisk attraktive: Brilleglas med en DuraVision® Premium-behandling fra ZEISS har over 20 % færre reflekser – både på forsiden og på bagsiden.* Dette får dine øjne til at virke naturlige for alle dem, der kigger på dig – uden distraherende reflekser – inde og ude, dag og nat.

* Sammenlignet med ZEISS-brilleglas med en standard-anti-refleksbehandling med grøn restrefleks.

perfekt antireflekterende belægning perfekt antireflekterende belægning

Ingen irriterende reflekser. Bare et klart syn – ikke andet.

Traditionelle anti-refleksbehandlede brilleglas har stadig en grøn restrefleks, som opstår under produktionen. Men grøn er ikke optimalt til bekæmpelse af reflekser, for den grønne farve slipper mindre lys gennem glasset, hvilket betyder flere reflekser på dets overflade. DuraVision® Premium-behandlede brilleglas har en blå restrefleks, som er resultatet af en betydeligt mere avanceret overfladebehandlingsproces. Den blå farve øger lystransmissionen, hvorved reflekser i overfladen bekæmpes meget effektivt, så brilleglasset virker endnu klarere – ja, næsten helt usynligt – og alle reflekser forsvinder.

Støv- og vandafvisende, mindre modtagelig for snavs og nemmere at rengøre.

Et klart syn, som varer ved. Den ultraglatte Clean Coat er smuds- og vandafvisende, og det anti-statiske lag forhindrer, at der samler sig støv og fnug på brilleglassene. Glassene holder sig dermed rene i længere tid, og de er også nemmere at rengøre, når behovet endelig opstår.

Støv- og vandafvisende Støv- og vandafvisende
Fuld UV-beskyttelse selv med klare glas

Udover at ZEISS overfladebehandlinger giver dig et optimalt ubesværet syn, har alle klare ZEISS-glas nu også fuld uv-beskyttelse. Det kan lade sig gøre med ZEISS UVProtect teknologien. Der er altid uv-stråling. Også på overskyede dage. Uv-stråling er skadelig for dine øjnes sundhed, men også for omgivelserne omkring øjet.

Brilleglassets særlige egenskaber filtrerer de skadelige uv-stråler bort og yder en vedvarende beskyttelse af dine øjne.

Større synskomfort i kunstig belysning. Undgå overanstrengelse af øjnene og digital øjentræthed.

Smartphones, LED-lamper, computerskærme, TV-apparater, tablets, e-readere: Moderne lyskilder udsender mere blåt lys end nogensinde før. Mange af os oplever dette lys som ubehageligt og stressende. ZEISS DuraVision BlueProtect kan hjælpe – det er et særligt blåtlysfilter i glasset, som er designet specielt til at holde skadelig stråling ude.

Mindre blænding, når du kører bil, takket være særlig overfladebehandling – kør mere sikkert om natten.

Formodentlig den allervigtigste sikkerhedsdetalje i din bil. Med en DuraVision® DriveSafe-overfladebehandling af dine brilleglas bliver du ikke så let blændet, når du kører om natten – f.eks. af lyset fra de ekstremt kraftige forlygter, som er blevet så moderne. Det nedsætter risikoen for ulykker – vel at mærke uden at gå ud over brilleglassets egnethed til bilkørsel i øvrigt: Trafiklys opfattes stadig naturligt.

Mindre blænding, når du kører bil, takket være særlig overfladebehandling – kør mere sikkert om natten.
Et fantastisk look med større komfort – også til solbriller.

Et fantastisk look med større komfort – også til solbriller.

De har stil og giver et supergodt og dejlig afslappet syn: Solbriller med DuraVision® Mirror har spejleffekt på forsiden kombineret med en særlig bagsidebehandling, som giver færre irriterende restreflekser. Vælg mellem en række moderigtige spejlfarver.

5 tips til at sikre dine briller en lang levetid

Overlad ikke noget til tilfældet, når du vælger overfladebehandling til dine brilleglas.

1. Overlad ikke noget til tilfældet, når du vælger overfladebehandling til dine brilleglas. Bed din optiker forklare dig fordelene og ulemperne ved de forskellige overfladebehandlinger i detaljer.

Vælg en god overfladebehandling, når du køber briller til børn.

2. Vælg en god overfladebehandling, når du køber briller til børn. Små ridser og reflekser er også belastende for unge øjne.

Rengør dine briller regelmæssigt med en god brillerens, som ikke beskadiger glassene.

3. Rengør dine briller regelmæssigt med en god brillerens, som ikke beskadiger glassene.

Det kan godt være, at det er bekvemt, men puds ikke dine briller i ærmet, T-shirten eller et papirlommetørklæde.

4. Det kan godt være, at det er bekvemt, men puds ikke dine briller i ærmet, T-shirten eller et papirlommetørklæde. Hvorfor ikke? Fordi der sidder mikroskopiske støvpartikler, som med tiden kan give ridser i glassene.

Opbevar dine briller i et etui om natten.

5. Opbevar dine briller i et etui om natten. Dine briller bryder sig ikke om ekstremt høje eller ekstremt lave temperaturer. F.eks. bør du aldrig lade dine briller ligge i en skoldhed bil på en varm sommerdag. Undgå også at tage dem med i sauna eller lægge dem lige over radiatoren derhjemme.

Lignende produkter

Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig