DuraVision® Premium-behandlingerne

Se bedre, og se bedre ud

Overfladebehandlinger forvandler organiske glas til små mesterværker i hverdagen. De gør de organiske glas hårde, så de bliver smudsafvisende og nemmere at rengøre. Men det er ikke hele historien. En god anti-refleksbehandling er lige så vigtig. Prøv ”alle-i-én”-ZEISS DuraVision Premium-behandlingerne. De fås i to kvaliteter: Platinum og Silver. DuraVision Platinum har alle de samme gode egenskaber som DuraVision Silver, men går skridtet videre med sin helt egen specialhærdning! Dette er muligt takket være en særlig produktionsproces.

Loading the player...
 • Dine fordele

  Dine fordele

  Fordele for brillebrugeren

  Beskyttelse, yderligere funktioner og sidst, men ikke mindst, det ultimative indenfor brillemode

  • Et klart og afslappet syn takket være brilleglassets højere transparens.
  • Et bedre udseende som følge af færre irriterende reflekser i brilleglasset.
  • Den bedste anti-refleksbehandling på markedet på glassets for- og bagside.
  • Robuste og ridsebestandige glas grundet overfladebehandlingens enestående holdbarhed.
  • Brilleglas, der er nemme at rengøre takket være den anti-statiske behandling og CleanCoat.

 • DuraVision Premium: Hvem er det til?

  DuraVision® Premium-behandlingerne – den bedste beskyttelse til dine brilleglas fra ZEISS

  Overfladebehandlinger fra ZEISS til ethvert behov

  Brilleglas skal kunne tåle en hel del. Den daglige brug og belastning fordrer slidstærke, smudsafvisende brilleglas, der er nemme at rengøre. Alt dét får du med en kvalitetsoverfladebehandling fra ZEISS. Du kan vælge mellem to kvalitetskategorier: Silver og Platinum. Til alle, som vil have den optimale overfladebehandling til deres brilleglas.

  1// DuraVision® Silver

  Se bedre, og se bedre ud

  DuraVision Silver er den mest prisbillige af DuraVision Premium-overfladebehandlingerne fra ZEISS. Ligesom DuraVision Platinum udmærker DuraVision Silver sig ved sine enestående anti-refleks-egenskaber. Det giver dig to fordele: Et refleksfrit syn og et flot udseende, fordi den person, du taler med, tydeligt kan se dine øjne – det er næsten, som om brilleglassene slet ikke var der.

  Alt dette er muligt takket være den nye anti-refleksbehandlingsteknologi:

  I DuraVision Premium Silver- og Platinum-behandlingerne gøres der brug af en ny anti-refleksbehandling. Du kan se dette på den blå restrefleks, som bliver synlig, hvis du holder brilleglasset på skrå op mod en hvid baggrund. Alle brilleglas med anti-refleksbehandling har en sådan restrefleks. Restrefleksen er grøn i de fleste traditionelle brilleglas. ZEISS har valgt en blå farve til sine Premium-overfladebehandlinger, som ganske vist er vanskeligere at fremstille, men til gengæld lader mere lys slippe gennem glassene og frem til brugerens øjne – en klar fordel, når man gerne vil se bedre. Mængden af reflekser reduceres med yderligere 20 % på både for- og bagsiden af glasset**.

  Uforlignelige anti-refleks-egenskaber takket være den blå restrefleks

  Et klart syn

  En højere lystransmission giver et endnu klarere syn.**

  Et klart syn

  20 % færre irriterende reflekser på bagsiden sikrer et syn uden forstyrrelser.**

  Et bedre udseende

  20 % færre reflekser på forsiden af brilleglasset sikrer et bedre udseende.**

  ** Sammenlignet med ZEISS-mineralglas med standard-anti-refleksbehandling med grøn restrefleks.

  Anti-refleks-egenskaberne

  Sammenligning: Uden DuraVision® Premium (til venstre) og med DuraVision® Premium (til højre).

  Anti-refleks-egenskaberne

  Restrefleksens mindre synlige blå farve øger mængden af lys, som transmitteres gennem glasset, og giver et klarere syn. Disse brilleglas reflekterer 20 % mindre lys end glas med ZEISS' traditionelle anti-refleksbehandlinger med grøn restrefleks, som f.eks. LotuTec.

  Smudsafvisende glas

  Sammenligning: Uden DuraVision® Premium (til venstre) og med DuraVision® Premium (til højre).

  Smudsafvisende glas

  Den patenterede anti-statiske behandling forebygger opbygning af statisk elektricitet. Brilleglassets overflade tiltrækker ikke snavs og fnug, og derfor holder glasset sig rent i længere tid.

  Brilleglas, der er nemme at rengøre

  Sammenligning: Uden DuraVision® Premium (til venstre) og med DuraVision® Premium (til højre).

  Brilleglas, der er nemme at rengøre

  Takket være den ultraglatte CleanCoat er disse brilleglas særligt nemme at rengøre. Brilleglas med en stor kontaktvinkel afviser vand meget mere effektivt.

  2// DuraVision® Platinum

  De mest holdbare ZEISS-brilleglas nogensinde

  DuraVision Platinum har alle de gode egenskaber fra DuraVision Silver. Men er endnu bedre, når det gælder kvaliteten! Med DuraVision Platinum giver du dine brilleglas den bedste hærdning, ZEISS nogensinde har kunnet tilbyde.

  Til dem, der vil have endnu mere

  Hvad er de vigtigste overfladeegenskaber ved et brilleglas? I en undersøgelse, vi har foretaget, svarer 7 ud af 10, at ridsebestandighed og kvalitet er det vigtigste. Det er ikke overraskende, for brilleglas skal holde trit med vores moderne liv og være tilstrækkeligt holdbare til at kunne klare de udfordringer, som livet byder på, både på arbejdet og i fritiden.

  Med DuraVision Platinum løfter ZEISS overfladebehandlinger op på et helt nyt niveau. En særlig fremstillingsproces gør vores organiske glas mere holdbare end nogensinde. Interne målinger har vist, at ZEISS med DuraVision Platinum kan fremstille brilleglas, der er tre gange så hårde som tidligere.

  Mere robuste brilleglas

  Sammenligning: Uden DuraVision® Platinum (til venstre) og med DuraVision® Platinum (til højre).

  Mere robuste brilleglas

  ZEISS-brilleglas med DuraVision Platinum-behandling er tre gange så hårde som organiske glas med en traditionel overfladebehandling fra ZEISS og 35 % hårdere end anti-refleksbehandlede mineralglas fra ZEISS.*

   

   

  *ZEISS-brilleglas med DuraVision® Platinum-behandling og brydningsindeks 1,5 sammenlignet med sfæriske enkeltstyrkeglas fra ZEISS i 1,5-mineralglas med SUPER ET.
  Målt ved hjælp af Bayer-testen og udført iht. COLTS-standardproceduren med slibemiddel anbefalet af COLTS.


 • Teknologi

  Sådan bliver DuraVision® Platinum-behandlingen så holdbar

  Det er ioner, der løser opgaven!

  Overfladen på et DuraVision Platinum-brilleglas består af ni ultratynde lag: Først får grundglasset en hårdhedsbehandling, herefter forskellige anti-refleksbehandlinger og en anti-statisk behandling og til sidst et CleanCoat-lag. Dette øverste lag forsegler brilleglasset og giver en fuldstændig glat overflade. Snavs og vand perler af, så brilleglasset fremstår helt perfekt og er nemt at rengøre.

  De nye, ultratynde overfladebehandlinger fra DuraVision Platinum (klik på billedet for at se detaljerne)

  De nye, ultratynde overfladebehandlinger fra DuraVision Platinum (klik på billedet for at se detaljerne)

  De nye, ultratynde overfladebehandlinger fra DuraVision Platinum (klik på billedet for at se detaljerne)

  Men DuraVision® Platinums ekstreme hårdhed kan kun opnås med en særlig overfladebehandlingsteknologi. Som led i produktionsprocessen bombarderes brilleglassene gentagne gange med nogle særlige ioner. Ionernes kinetiske energi overføres til brilleglasset, så lagene komprimeres optimalt til én sammenhængende overfladebehandling. Dette sikrer en optimal vedhæftning de enkelte lag imellem. Resultatet er et brilleglas med en overflade, der er tre gange så hård som på den foregående generation af organiske glas fra ZEISS.* Det er denne meget glatte og hårde overflade, der gør brilleglassene mere holdbare, mere smudsafvisende og nemmere at rengøre.


  *ZEISS-brilleglas med DuraVision® Platinum-teknologi i 1,67 sammenlignet med LotuTec 1,67.

   

  Traditionel teknologi

  Forstørret udsnit af et brilleglas med traditionel overfladeteknologi. Lagene er ikke pakket tæt.

  DuraVision® Platinum-teknologien

  Detaljeret billede af et brilleglas med DuraVision® Platinum-overfladeteknologi som set gennem et mikroskop. Lagene er pakket tæt sammen.

Dine specialtilpassede brilleglas:
Disse ZEISS produkter er muligvis det bedste produkt for dig.

Dine progressive briller fra ZEISS

ZEISS' progressive glas-portefølje

Porteføljen for ZEISS progressive glas byder på fire ydelsesniveauer og syv teknologier, hvoraf nogle er de første nogensinde i verden. Vidste du, at læseafstanden mellem vores øjne og en smartphone er meget kortere, end når vi læser en bog eller avis?

Progressive glas er virkelige, optiske mesterværker. Læs mere om ZEISS' progressive glas-portefølje

Til læsning og til afstand: Præcisionsbrilleglas fra ZEISS

ZEISS enkeltstyrkeglas

ZEISS byder på fire kvaliteter lige fra traditionelle sfæriske til individualiserede enkeltstyrkeglas. Moderne ZEISS teknologi kan fremstille usædvanligt flade og lette brilleglas, selv til folk med høje styrker.

Læs mere om enkeltstyrkeporteføljen fra ZEISS

Klart syn hele dagen, hver dag

Løsning til rengøring af brilleglas fra ZEISS

Det er altid irriterende at have snavsede brilleglas. Rengøring af dine brilleglas bør være så forsigtigt, enkelt og effektivt som muligt. Det er grunden til, at ZEISS tilbyder så bredt et sortiment rengøringsmuligheder til brilleglas.

En hurtig aftørring eller en grundig rengøring? ZEISS har netop den løsning til rengøring af brilleglas, som du behøver

Ikke det rette produkt til dig?

Er du på udkig efter en enkel overfladebehandling af dine brilleglas til dine reservebriller?

ZEISS LotuTec®

ZEISS LotuTec er en standard overfladebehandling, der består af en anti-refleksbehandling, CleanCoat, som gør rengøring let og giver en standard hård overfladebehandling.

Sådan fungerer LotuTec

Hvis du arbejder med en computer hele dagen, er det på tide at finde en ny løsning til dine øjne.

ZEISS DuraVision® BlueProtect

Vi udsættes for mere blå-violet lys end nogensinde før på grund af de moderne lyskilder som f.eks. lysdiodelamper og stråling udsendt af displayenheder. Nogle mennesker synes, at blå-violet lys udsendt af lamper og displayenheder får dem til at føle sig trætte og dårligt tilpas.

Sådan fungerer DuraVision BlueProtect

Personligt råd: Find en ZEISS optiker i nærheden af dig

Din ZEISS-optiker vil med glæde forklare alle valgmulighederne for dig og hjælpe dig med at vælge den rette overfladebehandling til dine nye briller. Find din ZEISS-optiker her.

Søg efter Relaxed Vision Centre og i.Scription partnere

Del denne artikel med dine venner