ZEISS til optikere og øjenlæger

En partner nu - og for fremtiden

Det er vores mål at hjælpe vores kunder til endnu større succes, idet vi tilbyder de bedste produkter, innovative løsninger og en global Business Support med personlig service. Som verdens førende producent af præcisionsoptik skaber vi enestående visuelle oplevelser ved at kombinere teknisk ekspertise med innovative ideer – vores design er vejen til din succes.

ZEISS Business Partner Program

Business Support – skræddersyet til din virksomhed og din succes.

ZEISS ser det som sin opgave at være din erhvervspartner – ikke din konkurrent. Derfor er formålet med ZEISS Business Partner Program at støtte dig som professionel optiker eller øjenlæge, så du kan yde den ultimative øjenoptiske behandling og fremme væksten i din virksomhed.

Som ZEISS Business Partner kan du få mange forskellige fordele – fra professionel marketing support til individuel kundeservice.

ZEISS Academy Vision Care

Seminarer og kurser for optikere og øjenlæger

Kontinuerlig videreuddannelse er nøglen til succes i din virksomhed. Selv om vi er eksperter på vores fagområder, har vi alle sammen brug for fortsat at videreuddanne os – for at opfriske vores viden, for at lære nye teknologier, produkter eller industristandarder at kende og for at udvikle og holde vores kunnen indenfor salg og rådgivning ved lige.

Kunne du tænke dig at få mere at vide om grundlæggende optiske fakta eller om optisk videnskab? Ønsker du at få mere at vide om ZEISS produkter og instrumenter? Ønsker du at få mere at vide om brugen af ZEISS optiske måleudstyr? Kunne du tænke dig at få mere at vide om salgsteknik? ZEISS Academy Vision Care kan tilbyde en bred vifte af attraktive videreuddannelser i form af seminarer, webinarer og online-kurser.

ZEISS Academy Vision Care Seminarer

Seminarer

ZEISS Academy Vision Care Webinarer

Webinarer

ZEISS Academy Vision Care Online-kurser

Online-kurser

Mere end 175 års optisk erfaring

Siden sin grundlæggelse for mere end 175 år siden har ZEISS udviklet sig til en af verdens førende virksomheder indenfor optik. Vores lange tradition med altid at yde det bedst mulige danner grundlaget for vores succes i dag:

 

  • Den første månelanding blev filmet med ZEISS kameralinser, og mange prisbelønnede Hollywood film er lavet med ZEISS filmlinser.
  • 35 nobelpristagere har brugt ZEISS mikroskoper til deres forskning.
  • ZEISS halvleder produktionsteknologi danner grundlaget for den digitale tidsalder.
  • ZEISS medicinsk udstyr anvendes ved to tredjedele af alle operationer for grå stær.

Vores partnere profiterer af vores viden, som rækker helt tilbage til den optiske industris begyndelse.  

ZEISS er en af verdens førende producenter af brilleglas og ser det som sin fornemste opgave at levere maksimal præcision og komfort. ZEISS designer og producerer brilleglas, instrumenter og målesystemer samt salgskoncepter og teknologiske serviceydelser, som kontinuerligt hæver standarden indenfor øjenoptik.

Kontakt os

ZEISS kundeservice