ZEISS brilleglas med antivirus-overfladebehandling

Dræb 99,9 % vira og bakterier.1

Den globale COVID-19-panedemi har på drastisk vis gjort os opmærksomme på vira og deres konsekvenser. Vi er mere fokuserede på tilstedeværelsen af bakterier og på hvordan de spredes, end vi nogensinde før har været.

Med denne forøgede opmærksomhed har du måske hørt udtrykket "high-touch"-genstande. De omfatter genstande vi rør ved regelmæssigt, og som kan have generel indvirkning på vores hygiejne. Brilleglas er "high-touch"-genstande, der potentielt kan have vira og bakterier på overfladen. For at modvirke dette problem har ZEISS designet en antimikrobiel overfladebehandling kaldet ZEISS DuraVision AntiVirus platinum UV, som dræber 99,9 % vira og bakterier.1

1  ZEISS DuraVision AntiVirus Platinum UV-overfladebehandling dræber 99,9 % vira og bakterier på brilleglassets overflade. Kilde: Testet af ISO 21702:2019(E) for udviklede vira, og testet af ISO 22196:2011(E) for Gram-negative og Gram-positive bakterier. Effekt bevist efter 24 timer, som defineret iflg. ISO-normer.

ZEISS brilleglas med antivirus-overfladebehandling giver:


ZEISS DuraVision AntiVirus Platinum is a premium anti-reflective lens coating

Bedre brilleglashygiejne

DuraVision® AntiVirus Platinum er en antiviral og antibakteriel overfladebehandling, der aktivt bekæmper og dræber 99,9 % potentielt skadelige vira og bakterier på overfladen af glasset1 som hjælp til at forbedre brilleglashygiejnen.ZEISS AntiVirus Lenses provide full UV protection up to 400 nm.

Mere beskyttelse

ZEISS brilleglas med antiviral og antibakteriel overfladebehandling giver også fuld UV-beskyttelse op til 400 nm, selv på klare glas.Ser godt ud. Holdbare. Nemme at rengøre.

For dem der ønsker snavsafvisende brilleglas tilbydes med disse brilleglas alle de fordele, vores bedste overfladebehandling har - ZEISS DuraVision Platinum. Overfladebehandlingen er designet til at give lav refleks og mindre synlig blå restrefleks, som ZEISS er så berømte for. Disse brilleglas er også gjort optimale mht. stor modstandsdygtighed over for ridser, og de er lette at rengøre.


Hvad er teknologien bag ZEISS AntiVirus-belægninger?

Vi har udviklet teknologi, der overfører antimikrobielt sølv ind i den anti-reflekterende behandling, der kan påføres overfladen af et brilleglas. Dette betryggende lag er udviklet omhyggeligt til levering af et produkt, der er sikkert at bruge, og som effektivt dræber og deaktiverer vira og bakterier:1

Anvendelsen af sølv som antimikrobielt materiale

Sølvs helende egenskaber har været kendt i århundrede og er veletablerede inden for videnskaben og medicin. ZEISS har udviklet teknologi til at inkorporere denne beviste metode som endnu en egenskab der kan tillægges den fremragende anti-refleks-overfladebehandling, så vira og bakterier, der lander på brilleglassenes overflade, dræbes og inaktiveres.

Vakuum-påføring og materialevidenskab

Hovedpine, sløret syn, tørre eller sviende øjne er alle almindelige symptomer på digital øjentræthed, som kan forårsages af længerevarende brug af digitale enheder. iPads, smartphones og computere udsender en uforholdsmæssig stor mængde blåt lys, som kan give intraokulære virkninger, såsom spredning og aflang kromatisk afvigelse.

Produktet er afprøvet og bevist i overensstemmelse med de etablerede ISO-normer for antiviral eller antibakteriel afprøvning på eksterne laboratorier og institutter i Kina, Tyskland og Canada.

Vidste du?

Bakterier og vira findes på "hight-touch"-genstande, inklusive briller. Brilleglas kan let kontamineres ved direkte kontakt og spredning af små dråber:

Flere dage eller længere

er så lang tid nogle vira kan overleve på overflader.2

72 timer

er så længe virusset, der kan forårsage COVID-19, kan overleve og være smittebærende på plastic.3

Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig