ZEISS EnergizeMe brilleglas

Nu er det tid til at give trætte øjne ny energi.

ZEISS EnergizeMe brilleglas

Giv dine øjne ny energi, og forebyg yderligere øjentræthed.

Nu kan brilleglas for første gang være med til at give dine øjne ny energi og modvirke yderligere øjentræthed. Skift til ZEISS EnergizeMe brilleglas efter brugen af kontaktlinser.

ZEISS EnergizeMe er resultatet af en unik og gennemtestet kombination af et nyt brilleglasdesign, innovativ teknologi og en førsteklasses overfladebehandling, som hjælper trætte øjne til at slappe af og forhindrer digitale medier i at forårsage yderligere øjentræthed.1)

 • Dine fordele

  Fordelene for kontaktlinsebrugere

  ZEISS EnergizeMe: De nye brilleglas er specielt egnede til kontaktlinsebrugere. Giv dine øjne ny energi efter brugen af kontaktlinser.

  • Medvirker til afslapning af trætte øjne
  • Modvirker yderligere øjentræthed
  • Klart og skarpt syn

  9 ud af 10 testbrugere oplevede en lettelse og mindre øjentræthed
  med ZEISS EnergizeMe brilleglas1)

 • Hvem har brug for ZEISS EnergizeMe brilleglas?

  Efter brug af kontaktlinser!

  Er dine øjne trætte og irriterede? Kontaktlinse-gener? Digital øjentræthed? – Med ZEISS EnergizeMe brilleglas føler du dig frisk igen efter brugen af kontaktlinser.

  Det kan medføre forøget øjenirritation, hvis kontaktlinser bruges i længere tid end anbefalet.

  Det kan medføre forøget øjenirritation, hvis kontaktlinser bruges i længere tid end anbefalet.2)

  Arbejde eller spil på computere og andet digitalt udstyr, som smartphones eller tablets, er normal hverdag for mange mennesker. Men for personer, der bruger kontaktlinser i længere tid ad gangen, kan langvarig brug af skærmbaseret udstyr medføre forøget øjentræthed – et fænomen, der også kendes som kontaktlinse-gener og digital træthed.2, 3)

  Normalt skifter de fleste kontaktlinsebrugere til briller for at give lindring til øjnene efter intensiv brug af kontaktlinser. Men konventionelle brilleglas er ikke beregnet til at give kontaktlinsebrugeres øjne den afslapning, som kræves for at fortsætte dagens gøremål.4)

  ZEISS har udviklet den første brilleglasløsning, som er svaret på kontaktlinsebrugeres specielle behov.

  88 % af brillebrugere, som arbejder mere end to timer dagligt med digitalt udstyr, oplever digital øjentræthed.3)

  ZEISS EnergizeMe findes til alle aldersgrupper:

  ZEISS EnergizeMe
  Single Vision

  ZEISS EnergizeMe
  Digital

  ZEISS EnergizeMe
  Progressive

  ZEISS EnergizeMe, et helt nyt brilleglasdesign med den innovative ZEISS Digital Inside Technology og en førsteklasses ZEISS DuraVision BlueProtect overfladebehandling er specielt udviklet til kontaktlinsebrugere.

  I samarbejde med optikere og øjenlæger har ZEISS søgt efter en brilleglasløsning, som opfylder kontaktlinsebrugeres behov for bedre sundhedspleje af øjnene.

 • Teknologi

  Sådan understøtter ZEISS EnergizeMe brilleglas dit syn

  ZEISS EnergizeMe er en behagelig brilleglasløsning til alle, som bruger kontaktlinser mere end 3-5 dage om ugen, og som vil give deres trætte øjne mere energi.

  1//

  ZEISS EnergizeMe Design

  Et specielt design, som er afpasset efter kontaktlinsebrugeres specifikke synsmønstre, og som reducerer øjentrætheden, når kontaktlinserne er taget ud.

  • Bredt synsfelt & afslappet syn 

  94 % af testbrugere har et meget godt bredt synsfelt.1)

  2//

  ZEISS Digital Inside Technology

  Denne teknologi er specielt udviklet til optimering af brilleglassets læseafstand ved almindelige trykte medier (38 cm) og ved digitalt udstyr (35 cm) og modvirker således yderligere øjentræthed.

  • Skarpt og afslappet syn 

  93 % af testbrugere har et meget fint skarpt syn ligesom med deres kontaktlinser.1)

  3//

  ZEISS DuraVision BlueProtect

  Denne overfladebehandling – både på brilleglassets for- og bagside – bidrager til at reducere digital blænding og til at forhindre forøget øjentræthed som følge af blåt lys fra digitale skærme og kunstig belysning.

  • Reduktion af digital blænding & øjentræthed 

  91 % af testbrugere føler sig mindre blændet af lyset fra det digitale udstyr.1)

Dine individuelle brilleglas:
Disse ZEISS produkter kunne være det bedste valg for dig.

Klart syn hele dagen – hver dag

Rengøringsløsninger til brilleglas fra ZEISS

Det er altid irriterende med snavsede brilleglas. Briller skal rengøres så forsigtigt, enkelt og effektivt som muligt. Det er grunden til, at ZEISS har et så bredt sortiment af rengøringsløsninger til brilleglas.

En hurtig aftørring eller en grundig rengøring? ZEISS har præcis den rengøringsløsning til brilleglas, du har brug for

Personlig rådgivning: Find en ZEISS-optiker i nærheden af dig

Spørg en optiker til råds, om ZEISS EnergizeMe er den rigtige løsning til dig.

Søg efter Relaxed Vision Centre og i.Scription partnere

Del denne artikel med dine venner

1) I 2016 blev ZEISS EnergizeMe brilleglassene testet med positivt resultat af 130 kontaktlinsebrugere og 14 optikere og øjenlæger i Spanien.

2) Srinivasan S and Subbaraman LN. The Science of Contact Lens Discomfort. Review of Optomotry, Aug 15 2015 Nichols JJ, Willcox MDP, Bron AJ, et al. The TFOS International Workshop on Contact Lens Discomfort: Executive Summary. Invest Ophthalmol Vis Sci. 2013;54:TFOS7–TFOS13. DOI:10.1167/iovs.13-13212

3) Patel, S., et al. „Effect of visual display unit use on blink rate and tear stability.“Optometry & Vision Science 68.11 (1991): 888-892. The Vision Council 2016 digitaleye strain report: Eyes Overexposed: The Digital Device Dilemma The Vision Council 2015 digital eye strain report: Hindsight is 20/20/20: Beskyt dine øjne mod digitalt udstyr

4) Global ZEISS undersøgelse med deltagelse af 2.400 kontaktlinsebrugere og 40 optikere og øjenlæger i USA, Tyskland, Kina og Italien, 2015.