Glas med i.Scription® teknologi

Et bedre nattesyn, mere intense farver og skarpere kontraster

"Jeg er totalt natteblind." Mange siger dette uden rigtig at tænke over det. Om natten, ved daggry og i skumringen ser mange mennesker ikke så godt som om dagen på grund af deres udvidede pupiller. Traditionel subjektiv refraktion udføres imidlertid som regel i stærkt lys med sammentrukne pupiller. Kun objektiv refraktion, der muliggøres af Wavefront-teknologien i ZEISS i.Profiler®plus, kan også måle synet med sammentrukne pupiller. Dette giver optikeren mulighed for at analysere det enkelte øjes profil og bestille brilleglas med ZEISS i.Scription® teknologi til dig. Disse kan ikke blot forbedre dårligt natte- og skumringssyn, men også øge dit syns kontrastopfattelse og klarhed.

Fordelen for dig

Den nye generation af optimerede glas

  • Brugen af Wavefront-teknologi gør det muligt at måle alle dine øjnes afvigelser (også de overordnede afvigelser).
  • Om nødvendigt kan optimerede brilleglas med særlige egenskaber i omgivelser med små kontraster f.eks. om natten, ved daggry og i skumringen designes og fremstilles.
  • Resultatet: Bedre kontrastseende og opfattelse af det visuelle rum.
  • Ekstra sikkerhed i dårlig belysning er også en mulighed.

Innovativ teknologi giver bedre natte- og skumringssyn

Natte- og skumringssynet udgør en særlig udfordring for vores øjne. Nattekørsel udsætter vores øjne for mere blænding f.eks. fra modkørende trafik. Mange mennesker har store vanskeligheder med at køre om natten.

Vidste du, at dit syn kan variere, når du kører med udvidede pupiller om natten? Objektiv refraktion kan måle dit syn om natten, så dit syn kan optimeres med i.Scription teknologi.

Et glas, der optimeres med i.Scription® kan forbedre dit nattesyn

Sådan ser du med almindelige glas Sådan ser du med i.Scription®
Sådan ser du med almindelige glas
Sådan ser du med i.Scription®

Dette går hånd-i-hånd: i.Profiler®plus og i.Scription® fra ZEISS

Subjektiv refraktion, dvs. det trin optikeren går igennem for at lave din synstest, udføres som regel i dagslys. Patienten skal spille en aktiv rolle og beskrive, hvad de ser med de forskellige prøveglas. Deres pupiller er sammentrukne på grund af dagslyset. Med andre ord tages der kun højde for patientens syn i dagtimerne i målingen.

Målingen, der foretages med i.Profilerplus, er objektiv. Patienten ser blot ind i måleanlægget i meget kort tid. På blot nogle sekunder analyserer Wavefront teknologien 1.500 målepunkter og kortlægger nethinden i begge øjne. Dette gør det muligt for optikeren at analysere dit synspotentiale om natten med udvidede pupiller.

De 1.500 individuelle målinger indarbejdes i fremstillingen af glasset sammen med de værdier, der blev målt under subjektiv refraktion. Individualiserede brilleglas med i.Scription teknologi kan så fremstilles, og de kan ikke blot forbedre nattesynet betydeligt, men også opfattelsen af kontraster og farver.

Objektiv refraktion med i.Profiler
Objektiv refraktion med i.Profiler
Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig