Glas med i.Scription® teknologi

Et bedre nattesyn, mere intense farver og skarpere kontraster

""Jeg er totalt natteblind." Mange siger dette uden rigtig at tænke over det. Om natten, ved daggry og i skumringen ser mange mennesker ikke så godt som om dagen på grund af deres udvidede pupiller. Traditionel subjektiv refraktion udføres imidlertid som regel i stærkt lys med sammentrukne pupiller. Kun objektiv refraktion, der muliggøres af Wavefront-teknologien i ZEISS i.Profiler®plus, kan også måle synet med sammentrukne pupiller. Dette giver optikeren mulighed for at analysere det enkelte øjes profil og bestille brilleglas med ZEISS i.Scription® teknologi til dig. Disse kan ikke blot forbedre dårligt natte- og skumringssyn, men også øge dit syns kontrastopfattelse og klarhed.

Loading the player...
 • Fordelen for dig

  Fordelen for dig

  Fordelene for brillebrugere

  Den nye generation af optimerede glas

  • Brugen af Wavefront-teknologi gør det muligt at måle alle dine øjnes afvigelser (også de overordnede afvigelser).
  • Om nødvendigt kan optimerede brilleglas med særlige egenskaber i omgivelser med små kontraster f.eks. om natten, ved daggry og i skumringen designes og fremstilles.
  • Resultatet: Bedre kontrastseende og opfattelse af det visuelle rum.
  • Ekstra sikkerhed i dårlig belysning er også en mulighed.

 • i.Scription: Hvem er det til?

  Innovativ teknologi giver bedre natte- og skumringssyn

  Natte- og skumringssynet udgør en særlig udfordring for vores øjne. Nattekørsel udsætter vores øjne for mere blænding f.eks. fra modkørende trafik. Mange mennesker har store vanskeligheder med at køre om natten.

  Vidste du, at dit syn kan variere, når du kører med udvidede pupiller om natten? Objektiv refraktion kan måle dit syn om natten, så dit syn kan optimeres med i.Scription teknologi.

  Et glas, der optimeres med i.Scription® kan forbedre dit nattesyn

  ZEISS i.Scription

  Sådan ser du med almindelige glas

  ZEISS i.Scription

  Sådan ser du med i.Scription®

 • Teknologi

  Dette går hånd-i-hånd: i.Profiler®plus og i.Scription® fra ZEISS

  Objektiv refraktion med i.Profiler®

  Objektiv refraktion med i.Profiler®

  Subjektiv refraktion, dvs. det trin optikeren går igennem for at lave din synstest, udføres som regel i dagslys. Patienten skal spille en aktiv rolle og beskrive, hvad de ser med de forskellige prøveglas. Deres pupiller er sammentrukne på grund af dagslyset. Med andre ord tages der kun højde for patientens syn i dagtimerne i målingen.


  Målingen, der foretages med i.Profilerplus, er objektiv. Patienten ser blot ind i måleanlægget i meget kort tid. På blot nogle sekunder analyserer Wavefront teknologien 1.500 målepunkter og kortlægger nethinden i begge øjne. Dette gør det muligt for optikeren at analysere dit synspotentiale om natten med udvidede pupiller.

  De 1.500 individuelle målinger indarbejdes i fremstillingen af glasset sammen med de værdier, der blev målt under subjektiv refraktion. Individualiserede brilleglas med i.Scription teknologi kan så fremstilles, og de kan ikke blot forbedre nattesynet betydeligt, men også opfattelsen af kontraster og farver.

Dine specialtilpassede brilleglas:
Disse ZEISS produkter er muligvis det bedste produkt for dig.

Din brilleglasbehandling: Uovertruffen hårdhed, nem at rengøre og med en fortræffelig anti-refleksbehandling

ZEISS DuraVision® Platinum og Silver

Overfladebehandlinger gør organiske glas til hverdagens mesterværker. De giver organiske glas en hård overflade, så de bliver smudsafvisende og nemmere at rengøre.

Find ud af, hvad Premium brilleglasbehandlinger fra ZEISS kan gøre for dig

Hvis du arbejder med en computer hele dagen, er det på tide at finde en ny løsning til dine øjne.

DuraVision® BlueProtect

Vi udsættes for mere blå-violet lys end nogensinde før på grund af de moderne lyskilder som f.eks. lysdiodelamper og stråling udsendt af displayenheder. Nogle mennesker synes, at blå-violet lys udsendt af lamper og displayenheder får dem til at føle sig trætte og dårligt tilpas.

Sådan fungerer DuraVision BlueProtect

Klart syn hele dagen, hver dag

Løsning til rengøring af brilleglas fra ZEISS

Det er altid irriterende at have snavsede brilleglas. Rengøring af dine brilleglas bør være så forsigtigt, enkelt og effektivt som muligt. Det er grunden til, at ZEISS tilbyder så bredt et sortiment rengøringsmuligheder til brilleglas.

En hurtig aftørring eller en grundig rengøring? ZEISS har netop den løsning til rengøring af brilleglas, som du behøver

Ikke det rette produkt til dig?

Er du en hyppig bruger af digitale enheder?

ZEISS Digital Lenses

Der kan man bare se. Tilsyneladende ser vi gennemsnitligt på vores smartphone eller andre mobile enheder op til 80 gange daglig! Hurtigt skiftende fokusering på nær og afstand og tilbage igen udgør en kæmpe udfordring for vores øjne.

Få mere at vide om overanstrengelse af øjnene ved digital læsning, og om hvordan de rette brilleglas kan hjælpe

Er du på udkig efter progressive glas med en enestående brugertolerance?

ZEISS progressive glas

Progressive glas er virkelige, optiske mesterværker. De byder på individualiseret hjælp til dine øjne fra fjern til nær og indimellem.

ZEISS byder på fire ydelseskategorier for at sikre, at du kan finde det progressive glas, der passer bedst til dig.

Personligt råd: Find en ZEISS optiker i nærheden af dig

Du kan få en aftale med din lokale optiker om en objektiv refraktion med i.Profiler. Optikeren vil med glæde hjælpe dig med at beslutte, hvilken løsning der er bedst for dig. Find en egnet optiker her.

Søg efter Relaxed Vision Centre og i.Scription partnere

Del denne artikel med dine venner